Menü

Életmód és egészség

Rendezés:
5.800 Ft 4.800 Ft
Egészséges italok – Dr. George D.Pamplona-Roger A kortárs világ életstílusa egyre jobban rontja egészségi állapotunkat. Jóllehet napjainban több és jobb forrás áll rendelkezésünkre, emberek milliói szembesülnek komoly egészségi problémákkal, amelyek viszont elkerülhetőek lehetnének. Ezért is fontos és szükséges felfedeznünk az egészséges italok gyógyító és megelőző hatásait: amellett, hogy érzéket gyönyörködtető ízekkel örvendeztetnek bennünket, elősegítik szervezetünk egészségének helyreállítását, és számos betegség kialakulását előzik meg.  
40 Ft
Egészségünk és a derűlátás, Cukor - és egészség?   Kérsz egy pohárral?  Bocsáss meg - és gyógyulj! Szeretettel ajánljuk a missziómunkához az Advent Kiadó legújabb termékeit! A szórólapok röviden bemutatnak és népszerűsítenek olyan egészséget szolgáló tanácsokat, amelyek a Hetednapi Adventista Egyház alapvető tanításaihoz tartoznak, ezeket azonban könnyen olvasható, közérthető és egyszerű megfogalmazásban bocsátjuk útjára.
7 Ft
Rövid időre szabott  találkozások, missziós beszélgetések alkalmaihoz ajánljuk,ezeket a kis összehajtott lapon szereplő Bibliai gondolatokat. Ajándék Istentől az új szív, Reménység a halálon túl a Glow - füzetek témája.
1.000 Ft
A tudományos adatok megerősítik, hogy elsősorban a hétről hétre, napról napra, óráról órára hozott döntéseink határozzák meg az egészségünk állapotát.
850 Ft
Ez a könyv elsõsorban a faszén gyógyászati célú felhasználására összpontosít, de egyéb alkalmazási lehetõségekrõl is említést tesz. - Hogyan mûködik a faszén? - Faszénnel végezhetõ fontos kezelések. - A faszén állatgyógyászati alkalmazása. - Milyen betegségek esetében alkalmazható?
690 Ft
A kis kötet a 2015 év — Generál Konferencia által ajánlott — missziós könyve. Tudományos szempontból világít rá, mennyire az egész ember jólétén fáradozott egykor Jézus Krisztus, és ugyanezt várja el népétõl is. Miközben a holisztikus egészség-szemlélet még csak most kezd lendületet venni a világ országainak egészségügyi ellátásában, elmondhatjuk, hogy a hetednapi adventisták már régóta ezt képviselik....
1.290 Ft
A természetes vérnyomás-beállítás és a gyógyszermentes életmód teljes programja. A magas vérnyomás gyakori, ám annál rejtélyesebb probléma férfiak és nõk, idõsek és fiatalabbak körében egyaránt. Ha magas a vérnyomásunk, általában azt a javaslatot kapjuk, hogy szedjünk ellene gyógyszereket, szorítsuk korlátok közé a fizikai aktivitásunkat, és tanuljunk meg együtt élni ezzel a betegséggel. Vajon csakugyan elegendõ az orvosságokra hagyatkoznunk a magasvérnyomás-betegség esetében?  
1.400 Ft
Meglepõ tények, természetes gyógymódok. A könyv témája a cukorbetegség és az alacsony vércukorszint tünetegyüttes. Az elmúlt néhány évben számos új ismeret látott napvilágot a cukorbetegséggel kapcsolatban. A kutatók felismerték, hogy mind a magas, mind az alacsony vércukorszinten úrrá lehetünk életmódunk megváltoztatásával.
1.690 Ft
Tanácsok egészségeseknek és betegeknek. Jó, ha tudod, miként õrizheted meg egészségedet, elõzheted meg a betegségeket. Jó tudni, hogy miben áll a betegség természete, és hogyan lehet ezt a lehetõ leghamarabb, ameddig nem válik kezelhetetlenül súlyossá, gyógyítani, kezelni. Olyan nyelvezetben íródott, hogy minden ember elsajátíthatja a hasznos tanácsokat.
360 Ft
Mit tehetünk a csontritkulás megelõzéséért? Tartalom: - Hogyan mûködnek a csontjaink? - Mi okozza a csontritkulást? - Életmóddal a csontok egészségéért! - A táplálkozás szerepe a csontritkulás megelõzésében - A testmozgás szerepe a csontritkulás megelõzésében - A szenvedélybetegségek szerepe a csontritkulás kialakulásában - A bibliai életmód és a csontritkulás
1.190 Ft
A teremtéskor Isten célja szervezetünkkel az volt, hogy megdicsõítsük õt. Mivel lehetne jobban dicsõíteni, mint azzal, hogy gondozzuk, ápoljuk védjük ezt a felbecsülhetetlen ajándékot. Az író e könyvön keresztül megpróbálja megtanítani nekünk ennek módját a Jelenések könyve 14. fejezete összefüggéseiben. Ez talán elsõre meglepõ. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az egészség nem egyszerûen a hosszú és boldog élet elõsegítõje, hanem komoly bibliai összefüggésekkel is bír.
2.190 Ft
Miben is rejlik tehát az egészség titka? Könyvünk az egészséges életmód nyolc alappillérére irányítja a figyelmet. Egy meghatározás szerint az egészség nem más, mint a betegség hiánya, mások szerint akkor él az ember egészségesen, ha a reklámokban egészségesnek bemutatott termékeket, nem ritkán méregdrága élelmiszer-kiegészítõket fogyasztja, idõnként mozog egy keveset, és bizakodva tekint az életre. Megint mások kizárólag a mit és mikor eszem körére szûkítik le az egészség fogalmát.
790 Ft
A kábítószerrõl és a kábítószerezésrõl beszélni kell. Az egyre súlyosabb és egyre több fiatalt érintõ probléma miatt sokan elkallódnak, rossz vágányra kerülnek. A mi felelõsségünk, hogy odafigyeljünk rájuk, és próbáljuk megelõzni a tragédiákat. A könyv elsõsorban felnõtteknek szól. Mindazoknak, akik szívügyüknek érzik a fiatalok megmentését mind testileg, mind lelkileg. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk fontos megismernünk ezeknek a szereknek a hatásait, ebben is segítségünkre lesz a könyv.
600 Ft
A sötétbarna italok és a hozzájuk hasonló élelmiszerek olyan, egymással kölcsönhatásban lévő, alattomos vegyületekből álló hadsereget alkotnak, amelyek titkos hadviselést folytatnak az emberi szervezet ellen.
1.590 Ft
A könyv nem egy ember véleményét közli, hanem egy több mint tizenöt millió tagot számláló keresztény egyház hivatalos állásfoglalását.
1.590 Ft
Az egészséges életmód iránt soha nem volt olyan nagy érdeklődés, mint manapság. Ugyanakkor soha nem létezett annyi megtévesztő információ erről, mint ma. Ez a kötet újabb tudományos eredmények alapján választ nyújt mindazok kérdéseire, akik egészségesebben szeretnének élni. Az újabb kutatások eredményei meglepőek és számos eddigi véleményünk átgondolására késztetnek.
1.790 Ft
A Természetes terápiák gyakorlati útmutató a leggyakoribb betegségek kezeléséhez. E közérthető könyv nélkülözhetetlen azok számára, akik úgy érzik felelősek saját egészségükért. A szerzők az egészség megőrzésre és betegségmegelőzésre helyezik a hangsúlyt és ismertetik az egészséges életmód alapjait. A kötet, amely az orvosi irodalom mélyreható kutatása és tanulmányozása eredményeként született meg, egészségügyi képzettséggel rendelkezőknek és laikusoknak egyaránt ajánljuk elolvasásra.
1.390 Ft
A könyv írója alaposan körüljárja a stressznek, a modern társadalom egyik legnagyobb hatású jelenségének problematikáját. Az olvasó szilárd tudományos megalapozottságú, ugyanakkor rendkívül kellemes, szórakoztató olvasmányt tart a kezében. A szerző teljes mértékben kimeríti a témát, kezdve a stressz faktoroktól és a stressz reakcióktól egészen a stressz kezelésére alkalmas stratégiák felsorolásáig. A könyvet haszonnal forgathatják nemcsak a témában jártas szakemberek, de mindazok, akik minőségibb, jobb életet szeretnének élni.
300 Ft
Ismét kapható Reckeweg professzor könyve, amely egykor nagyon kelendő volt gyülekezeteinkben tartalma miatt. Sok tiszteletre méltó közember és állami vezető is következetesen kiállt az egészséges táplálkozás mellett, többek között felhívták a figyelmet a „vörös húsok” ártalmasságára. A kis kötet is minden lehető okot feltár, miért ne fogyasszunk ilyen egészségünkre ártalmas élelmiszereket.
5.790 Ft
Az Egészséges test c. könyv az emberi test rendkívüli értékét hangsúlyozza, megmagyarázza minden szervének és részének működését, és értékes tanácsokat nyújt az egészség és a jó erőnlét megőrzése érdekében.
490 Ft
Jelen pillanatban is emberek milliói szenvednek a szorongás, a stressz és a depresszió káros következményeitől. Ezek a gondok egyre nagyobb méreteket öltenek ebben az izgatott, igényes, már-már követelőző és ellentmondásos világban. Sokan nem találnak megoldást. Ez a könyv segítséget nyújthat a helyreállítás és a gyógyulás útjának első lépéseiben.
2.000 Ft
Miért érdemes vegetáriánusnak lenni? - Növényi alapú étrend az orvos szemével A  Vegetáriánus táplálkozás  a leginspirálóbb könyv, amely a vegetarianizmusról megjelent. Az orvos házaspár kötete nem sorolható a manapság oly felkapott, öngyógyítást népszerűsítő kiadványok közé, mivel olvasmányos, közérthető, felnőttszámba veszi olvasóit, megjelöli a forrásokat, és nagyképűség nélkül fordítja le a tudósok nyelvét a laikusok számára. Részletekbe menően tárgyalja az alapvető tápanyagokat, így az érdeklődő könnyen megértheti a táplálkozás alapelveit.
1.100 Ft
A rák jelei, kiváltó okai, megelőzése és kezelése
1.190 Ft
A függőség: betegség. – A könyv szándéka bemutatni azt, hogy amíg csak egy szikrája is él a kitörés szándékának, lehetséges a szabadulás. Fontos, hogy szembenézzünk gyengeségeinkkel, és a jövő értékesebb, szebb napjaiért fogadjuk el a segítséget. Ehhez nyújt támogatást ez a könyv. A kötet A/5 méretben jelent meg és színes képekkel illusztrált.
1.490 Ft
A harag, az önsajnálat beteggé tesz, de a szívben őrzett harag súlyos vétség Isten örök parancsolata ellen. A békét vissza lehet nyerni, de ennek az az ára, hogy szívből megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek. Ez egyben a gyógyulás útja. Szeretettel ajánljuk!