Menü

Pénz-nemek & Pénz-igenek (Szilvási József)

Ár:
1.700 Ft
Ha pénzről van szó, a hozzáállásunk szélsőségesen sar kossá válhat: míg egyesek imádják, az életüket annak megszerzésére szentelik, mások kikiáltják minden rossz gyökerének (pedig a Biblia szerint nem a pénz rossz önmagában, hanem annak „szerelme” (lásd 1Tim 6:10).
Ha nem a pénz rossz önmagában, akkor a hozzáállásunkkal lehet a baj. A Biblia alapján a könyv segít eligazodni ebben a bonyolultnak és sikamlósnak tűnő világban. Megteheti ezt, mert a Szentírásban – bármily meglepő – több mint 2300 igehely foglalkozik a pénzkezelés mindenfajta kérdéseivel, tanításai pedig meglepően modernek. És mivel a pénz az egyik gyakori oka annak, hogy magukat kereszténynek vallók is elbuknak az életben, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. „Fontos engednünk, hogy a Biblia olvasókönyvből az élet könyvévé váljon számunkra. (…) A Biblia égetően időszerű” – jelenti ki Peter Hahne német teológus, megjegyzése e téren is igaz.
Kívánjuk, hogy mindenki megtanulja a pénz kezelésének Isten által ajánlott elveit, hogy ezek után a pénz áldás legyen számára és a környezetének is – ahogy Isten ezt egyébként is szeretné!
Elérhetőség: 1070 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 130 x 200 mm
Terjedelem 148 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!