Menü

Bibliai társasjáték

Rendezés:
1.990 Ft
A klasszikus kvartettszabály alapján játszható egyszerű kártyajáték. 44 kvartettkártya, kiegészítve 4 különleges „lélek-lappal”. A kvartetteken Jézus és barátai: a tanítványok, a vén Nikodémus, és a gyerekek, Márta, Mária és Lázár történetei, a tanítványok elhívásától az utolsó vacsoráig. Családi és gyülekezeti körben, gyerekek és felnőttek együtt játszhatnak vele. 1-6 játékosok részére. 7 éves kortól ajánlott. 48 kártyalapot tartalmaz.
1.490 Ft
Fejlesztő memóriajáték A Sátor-oviban egy pásztorcsalád lakik, a Biblia korából. Akkoriban a gyerekek a sátor körül játszottak, a felnőttek és az állatok mellett élték napjaikat. Így a sátor és család jelentette számukra az óvodát. A testvérek és az állatok pedig a társakat, barátokat. S ne feledkezzünk meg a „fejlesztő környezetről” sem, arról a tárgyi és természeti környezetről, amely körülvette őket. Így a Sátor-ovi igazi kirándulás a bibliai kor kisgyerek-világába.
1.490 Ft
Bibliai memóriajáték 5–10 éveseknek Isten igéje is gyakran képben beszél: mennyivel szemléletesebb pl., ha azt mondjuk róla, hogy élesebb a kardnál, vagy édesebb, mint a méz. Így nemcsak az igetanulásban, de az igei üzenet képi rögzítésében, megértésében, elmélyítésében is segítségünkre lehet ez a 25 bibliai jelkép.
4.900 Ft
Bibliai történetkereső, történetépítő játék Kitalálod-e, melyik történetről van szó? Mutogatva, mozdulatokból is ráismersz-e? Felismered-e egy másik történetben? Fel tudod-e építeni újra a történetet? El tudod-e mesélni bizonyos szavak kimondása nélkül? Megtalálod-e a Bibliában a szónyomait? Szónyomok alapján kitalálod-e, mi lehet az eredeti történet?
6.900 Ft
Az Úton útfélen társasjáték kiegészítő készlete csak az alapkészlettel együtt használható. Három új helyszín teszi összetettebbé és változatosabbá a játékot: A piacon költőpénzt lehet szerezni az útra, a várban erőpontokat lehet gyűjteni a rablók ellen, a zsinagógában pedig bölcsességpontokat kap, aki a bibliai kvíz-kérdésre jól válaszol.
7.490 Ft
A Szókincstár két azonos képsorozatot és négy szókártya - sorozatot tartalmaz. A képeken olyan képzeletet megmozgató karaktereket, élőlényeket, tárgyakat és helyszíneket látunk, amelyek segítségével mesét történetet alkothatnak a játékosok. A 12 játéklehetőség több korosztály számára szól, együtt is játszhatnak kicsik és a nagyok.
4.900 Ft
A Kezes-lábas annak a klasszikus gyerekjátéknak az új, továbbfejlesztett változata, ahol az összekevert kártyákból vicces alakokat/karaktereket lehet kirakni. A kártyákon egy-egy emberalak négy része jelenik meg: külön a fej, a törzs bal és jobb oldala, illetve a lábak. Az egymáshoz illõ testrészeket kell a játék során összerakni. Cél, hogy minél több teljes karaktert összeállítsunk, miközben megismerkedünk az Ószövetség legismertebb személyeivel, történeteivel. 
3.900 Ft

A játék mozgatója nem a szerencse, hanem a játékosok talpraesettsége, aktivitása, okos gazdálkodása képességeikkel.

Jól használható gyermek - és ifjúsági foglalkozásokon, táborokban és természetesen családban is.Több korosztály játszhatja együtt. Izgalmas, jó szórakozást nyújt.

10 - 12 éves kortól, 4 - 12 játékos részére

4.690 Ft
Útvonalépítés és tárgykeresés, kreativitás és Bibliaismeret, tájékozódás és együttműködés, izgalom és öröm egy játékon belül.
7.490 Ft
A társasjáték játéktáblája egy 12 kártyapakliból összerakott térkép, ami Palesztínát ábrázolja Jézus korában. A játékosok a 12 részből álló térkép területein tartózkodnak és lépegetnek. Közben húznak a térkép lapjai közül, amelynek hátoldalán egy-egy kérdést találnak, 4-4 lehetséges válasszal. Ajánlott 10 éves kortól. 2-6 játékos játszhatja.                                                                
1.490 Ft
Foglalkoztató kvartett (2-4 fő) - Kártyajáték, melynek során alaposan megismerik a foglalkozásokat a játékosok, pl pásztor, halász, kereskedő, katona, fazekasmester, pénzváltó Mi a dolgod? (1-6 fő) - Foglalkozásokhoz kapcsolódó Kreatív Bibliaismereti és önismereti játék. 6 éves kortól ajánlott
1.490 Ft
Párosító és memóriajáték 4 éves kortól A Bárka-oviba 24 pár állatgyerek jár, õk szerepelnek a kártyalapokon. Páronként egy lány és egy fiú, mint Noé történetében. Vannak ismertebb és különlegesebb állatok is, mint a bagoly, csacsi, elefánt, hangya, krokodil, maci, oroszlán, pingvin vagy zebra. A kártyapárok nem egyformák, mégis könnyen párosíthatók. Többféle párosító játék és a klasszikus memóriajáték szabálya szerint is játszhatnak a Bárka-ovival kicsik és nagyok. Mert bizony az ovisok sokszor szemfülesebbek a felnõtteknél is!
1.995 Ft
A játék során a résztvevõk megismerhetik azokat a pénzeket és pénzértékeket, amelyek Jézus idején használatban voltak. Találkoznak a pénzhez, vagyonhoz fûzõdõ bibliai tanításokkal, és sok érdekes információval. A kártyát nyolc éves kortól ajánljuk 2-6 játékos részére, gyerekek és felnõttek együtt játszhatnak vele.
1.490 Ft
Bibliai memória kvartett 6 éves kotrtól 12 bibliai élettér 48 kártyalapon Memória-kvartett (2-4 fõ): Kártyapárok helyett kártyanégyeseket kell gyûjteni a memóriakártya szabályai szerint. Helyszín-kirakó (1-4 fõ): Egyszerû kirakójáték, jó ismerkedési lehetõség a kvartettekkel és a helyszínekkel. Helyszínelõ kvartett (2-4 fõ): Kvartett kártyajáték, melynek során alaposan megismerhetik a helyszíneket a játékosok. Hol a helyed? (1-6 fõ): A helyszínekhez kapcsolódó kreatív bibliaismereti és önismereti játék, jó beszélgetési lehetõségekkel.
2.000 Ft
Játéktáblás, dobókockás játék József életének fõ helyszíneivel és eseményeivel. Sok bibliaismereti kérdés, többféle játéklehetõség. Köztük egy 48 páros színes memóriajáték. Nagyméretû dobozban kapható.
1.490 Ft
Kihez tartozik a kakas, a hajó, a pálmaág vagy a bilincs és töviskorona? A 24 kártyalapon újszövetségi személyekkel találkozhatunk. Az összetartozó képpárok eltérnek egymástól, de könnyen párosíthatók, mindez kiegészül némi Biblia-ismerettel. Újszövetségi párosító és memóriajáték 5-10 éveseknek (24 pár)
4.900 Ft
A Kezes-lábas annak a klasszikus gyerekjátéknak az új, továbbfejlesztett változata, ahol az összekevert kártyákból vicces alakokat/karaktereket lehet kirakni. A kártyákon egy-egy emberalak négy része jelenik meg: külön a fej, a törzs bal és jobb oldala, illetve a lábak. Az egymáshoz illõ testrészeket kell a játék során összerakni. Cél, hogy minél több teljes karaktert összeállítsunk, miközben megismerkedünk az Újszövetség legismertebb személyeivel, történeteivel. 
1.490 Ft
Harminckét történetmesélõ kvartett-kártya, kiegészítve 4 különleges "Veletek vagyok lappal". A kvartettek történetek és történetelemek szerint is csoportosíthatók. Eközben megismerkedhetünk Mózes életének fõbb eseményeivel,szereplõivel, élettereivel,élõlényeivel és tárgyaival. a klasszikus kvartettszabályok alapján játszható. egyszerû és kombinált változatban. további játéklehetõség a történetkirakó, amit történetmesélés követ. családi és gyülekezeti körben, gyerekek és felnõttek számára is ajánlott.
3.300 Ft
„Színrõl színre” való szemlélõdésre, játékos felfedezésre hív ez a bibliai és mûvészettörténeti kártyajáték, hogy végigvezessen a mûvészettörténet nagy korszakain az ókortól napjainkig. Az ószövetségi galériában 108 kártyán 108 ószövetségi témájú mûalkotás színes képével találkozunk, négy alapjáték tízféle játékszabálya közül választhatunk. Kártyagalériát építhetünk a bibliai téma, korstílus, származási hely, mûfaj figyelembevételével.
3.300 Ft
„Színrõl színre” való szemlélõdésre, játékos felfedezésre invitál ez a bibliai és mûvészettörténeti kártyajáték, ami végigvezet a mûvészettörténet nagy korszakain az ókortól napjainkig. 160 kártyán 160 újszövetségi témájú mûalkotás – freskó, szobor, kárpit, táblakép, ikon, dombormû, stb. – színes képével találkozhatunk, öt alapjáték tízféle játékszabálya közül választhatunk. Kártyagalériát építhetünk a bibliai téma, korstílus, származási hely, mûfaj figyelembevételével. Tízéves kortól gyerekeknek és felnõtteknek, fiataloknak és öregeknek, otthon és gyülekezetben, iskolában és táborban, egyszerû változata még útközben is játszható.
3.900 Ft
Társasjáték 2–8 fõ részére, 9 éves kortól. A játék karakter- és eseménykártyái, valamint számos kérdése segítségével játszva ismerhetjük meg a bibliai növényeket, történeteket. Teremhet-e a szõlõ fügét? Erre könnyû válaszolni. De ismerjük-e annyira a növényeket, hogy minden felmerülõ kérdésre tudjuk a választ?