Menü

E-KÖNYV

E. White e-könyvek E. White e-könyvek
Ellen White könyvek ebook formátumban.
Rendezés:
890 Ft

A 2021-es év motivációs könyve e-könyv formátumban (PDF)! Lenyűgöző, igaz történet arról, hogyan vált az "ötödik osztály legrosszabb tanulójából" a világ egyik leghíresebb agysebésze.

1.190 Ft

A könyv e-könyv változata epub formátumban.

A könyv ritkán látható szintézise az érzelmeknek és az észnek. Barangolás az isteni szépség provokatív világában. Lapjain egy valóságos személyként létező Istennel találkozhatsz, egy Személlyel, akinek a szeretete (SZERELME) határtalan, érzékenysége szenvedélyes. Fejezetről fejezetre haladva hatalmába kerít az érzés, mintha valaki kézen fogna, és egyenesen az Isten szívének közepébe vezetne be téged. A mennyei szívben pedig azon kapod magad, hogy Isten szerelmének különös célpontja vagy.

590 Ft

A klasszikus könyv elektronikus változata, újonnan átdolgozott kiadásban.

Egy tékozló fiú, egy szerető anyag és egy kijegyzett Biblia története. Annak lenyűgöző története, hogyan teljesül egy aggódó és végtelenül szerető anya vágya a megtérő fiában, aki sok-sok imát mondott el aggódva rebellis fiáért. A kétségbeesés és az izgalom rendkívüli története a tengeren. Egy kijegyzett Biblia története, amely életet mentett. Egy történet, amely szíven talál. Áldás és dicsőség Istennek!