Menü

Lélekápolás, tapasztalat

Rendezés:
1.190 Ft

Ránk tört a járvány, leállt az egy faluvá zsugorodott világ. Isten gondolkodási időt adott az embereknek, akik eddig úgy gondolták, hogy pénzzel, politikával, fegyverrel és tudománnyal mindent meg lehet oldani. Közben elveszítettük az élet intimitását, a közösség szépségét, az élet belső tereit.

1.990 Ft
Világunkat alapjában rengette meg a 2020-as koronavírus-válság. Mindaz, ami az emberi életben biztosnak és kiszámíthatónak tűnt, néhány nap alatt erősen megingott. A válság egészségügyi, gazdasági, kapcsolati, társadalmi és mentálhigiéniai vetületei vulkánhoz hasonló hatást fejtettek ki világunkban. Mi vagy ki oldhatja fel a tornyosuló nehézségeket? A válasz: Isten, és az Ő Krisztusa.
390 Ft

2020 misszós könyve! Mark Finley legújabb könyve a járványról, Istenről és Isten szaváról. Fekete-fehér kivitel.

690 Ft

2020 misszós könyve! Mark Finley legújabb könyve a járványról, Istenről és Isten szaváról. Színes kivitelben, képekkel, bibliaszövegek színes kiemelésével.

10 példánytól mennyiségi kedvezménnyel (690 Ft helyett 490 Ft/db áron).

1.690 Ft

A Szeretetre vágyunk és az Oltalomra vágyunk c. könyvek szerzőjének legújabb írása. 

1.190 Ft
A Lépések a személyes ébredésért című mű után a szerző mintegy folytatásként írta meg jelen könyvét. Az őszinte keresztény nemcsak alkalmilag akar kapcsolatban lenni Jézussal, hanem folyamatosan, megszakítás nélkül. A könyv mottószövege: „Maradjatok énbennem és én is tibennetek”, Jézus egyik legszebb hasonlatából, a szőlőtőke és a szőlővesszők című tanításból való. Arra utal, amiről a könyv szól: a tőkének és a vesszőnek azonos keringésre, ugyanarra a táplálékra van szüksége, hogy lelki életben gyümölcsöző lehessen. A Tő: Jézus. Benne maradni nem egyéb, mint az örökké tartó élet feltétele.
2.700 Ft
Szilasi Zoltán az ATF óraadója, tapasztalt lelkész, pasztorálpszichológus. Több mint negyed századon át vezette lelkészi naplóját, amelyből sokat megismerhetünk könyvéből. Kitűnő tananyag ez a leendő lelkészek számára: a legkülönfélébb emberek, legkülönfélébb problémái és az arra adott legkülönfélébb reakciók között segít eligazodni. Egyben lenyűgöző, amilyen krisztusi figyelemmel és ítélkezés nélküli tapintattal fordul az általa pásztorolt emberek felé. Munkája hiánypótló mű magyar adventista irodalmunkban
1.490 Ft
A kiadvány nem egy száraz, tudományos módszerekkel rendszeresen felépített tankönyv, hanem egy sokat tapasztalt, kiváló pszichiáter és egyetemi tanár hitvallomása. A szerzõ hiszi, hogy mi keresztények a másikért élünk, mert mindenki Isten arcának tört cserépedénye e kerek világon.
1.920 Ft
A leggyakoribb pszichés megbetegedések felismerése, kezelése és megelõzése dióhéjban. Reggel nehezen ébredsz, a munkahelyeden fáradtnak érzed magad? Nincs kedved semmihez, majd amikor haza mész és a gyerekekkel kellene foglalkoznod, már csak idegesen tudsz reagálni rájuk? Esténként fejfájás gyötör, de nem tudod, mitõl lehet? Bárhogy is legyen, ez a könyv remek kiindulópont az állapot tisztázásához és a további teendõk meghatározásához.
800 Ft
E könyv a szemek felnyitására való. Pupillatágítónak, hogy ne csak azt vegyük észre, amibõl anyagi hasznunk lehet, de azt is, ami lelkiekben gyarapít. Hogy megtanuljuk látni Istent. Észrevegyük a mennyei érintést. Hogy aztán rádöbbenjünk: nem vagyunk egyedül. És, hogy életünk így jobbá váljon.
420 Ft
Egy magyar lány tapasztalatai az 1999-es koszovói válság idején Albániában. A kényelmes, meleg otthonhoz szokott világunkban szinte hihetetlen körülmények, élmények részesévé tesz bennünket azzal a céllal, hogy észrevegyük, nem csak olyan a világ, mint amilyennek mi ismerjük. Közvetlen környezetünkben is emberek milliói szenvednek és élnek mindennapi létbizonyságban, számítva olyan emberek segítségére, akik életüket is készek feláldozni, hogy enyhülést nyújtsanak.
790 Ft
Az Örökszép gondolatok – hitrõl és keresztény magatartásról címû kötetet több év gyûjtõmunkájának eredményeképpen vehetjük kézbe. Nordfält Ágnes olvasmányai közepette emelte ki azokat a gondolatokat, amelyek valóban maradandónak mondhatók. Megjelennek benne világhírû közéleti emberek megállapításai, ismert írók-költõk sorai, de a kötet gerincét a gyûjtõ legkedvesebb írójától, Ellen G. White-tól származó mondatok alkotják.Ha nincs másra idõ, mint csak egy-egy szép gondolatra, ami aznap elkísérhet reggeltõl estig, ebben a kötetben ilyet biztosan talál a kedves Olvasó.
350 Ft
Jézus Hegyibeszédben az úton járás boldogságának törvényszerûségére tanít. Szigeti Jenõ könyvecskéje Jézus tanításának tartalmával ismerteti meg az olvasót. Útikalauz ahhoz, hogy Jézus régen mondott szavait ma is értsük, mert csak így lehetünk még könnyeink között is boldogok.
1.980 Ft 1.500 Ft
A könyv rövid, motiváló történetek gyűjteménye, amelyek az Isten melletti kitartás, istenes élet szépségét mutatják magasra.