Szakácskönyv
4.790 Ft
Főzni jó, főzni menő, főzni minden életkorban kaland! Tarts velünk, légy most Te a séf a konyhában! Ismerkedj meg a vegán alapanyagokkal, ragadj fakanalat, és némi szülői-nagyszülői segítséggel készíts finomabbnál finomabb fogásokat az egész család számára.
Hogy ne csak ízletes legyen az étel, hanem értsd is, hogy mit, mivel és miért eszel, főzés közben Brokkoli Beni és Citrom Cili számos érdekes információt is megoszt veled a könyv lapjain. Kalandozzunk együtt a vegán ízek világában!
A szerző, Dankóné Reisinger Magdolna, két lelkes kis szakács édesanyjaként kilencedik könyvében 44 új, fotókkal illusztrált, növényi alapú receptet mutat be, amelyekkel számos ötletet ad a változtatásra, kísérletezésre és a vegán életmódra nyitott fiatal séfeknek.
Alkotásra fel!
Hogy ne csak ízletes legyen az étel, hanem értsd is, hogy mit, mivel és miért eszel, főzés közben Brokkoli Beni és Citrom Cili számos érdekes információt is megoszt veled a könyv lapjain. Kalandozzunk együtt a vegán ízek világában!
A szerző, Dankóné Reisinger Magdolna, két lelkes kis szakács édesanyjaként kilencedik könyvében 44 új, fotókkal illusztrált, növényi alapú receptet mutat be, amelyekkel számos ötletet ad a változtatásra, kísérletezésre és a vegán életmódra nyitott fiatal séfeknek.
Alkotásra fel!
1.490 Ft
A 75 receptet tartalmazó könyv fontos könyv lehet azok számára, akik vegetáriánus, vegán életmódot szeretnének folytatni, mivel az egyik legnehezebb kérdésre ad választ: mit kenjünk a kenyerünkre? A 12 fejezetes könyvben nemcsak kencék, pástétomok receptje szerepel, hanem kenyerek és pékáruk, valamint saláták receptjei is megosztásra kerülnek. Így, ha valamely okból nem is tudunk főzni, vagy munkahelyre, iskolába csomagolnánk egészséges szendvicseket, a könyv nagy segítségünkre lehet.
3.500 Ft
Vegán, vegetáriánus szakácskönyv fiataloknak. 120 oldalon 40 receptet, ugyanannyi egész oldalas ételfotót, tippet, tanácsot tartalmaz. Azoknak a fiataloknak íródott, akik szeretnek otthon, a konyhában ügyködni, együtt lenni és enni a családdal, ezzel is erősítve bennük a család, összetartozás erejét.
2.100 Ft
Egy a 19. századi családanya ihletett gondolatát szeretném ajánlásul idézni. " Ne tekintsétek a főzést rabszolgamunkának! Aki ismeri a táplálékok helyes elkészítésének titkát, s aki fel is használja ezt az ismeretét, az nagyobb dícséretre méltó, mint bármely más munkát végző ember, mert mint a testi, mint a szellemi erő magymértékben attól a tápláléktól függ, amalyet elfogyasztunk."(E.G.White)
1.900 Ft
A szerző azoknak az olvasóknak ajánlja, akik újabb receptekkel szeretnék változatossá tenni étrendjüket és azoknak, akik csökkenteni kívánják a húsfogyasztást. Ez a könyv egyszerű, finom és könnyen elkészíthető recepteket kínál az egészség megőrzéséért.
2.900 Ft
A hazai kiskertekben, piacokon vagy boltokban valamennyi alapanyag megtalálható a könyvben szereplő receptekhez. Egyszerű, hagyományos konyhatechnika, könnyen elkészíthető, egészséges ételek. A tíz főre megadott anyagmennyiségek segítséget nyújthatnak nagyobb családi rendezvények vagy akár csoportos étkeztetés menüinek tervezésében. A munkafolyamatok pontos leírása biztos kapaszkodót jelent azoknak is, akik kezdőként vetik be magukat az ízletes, hús nélküli ételkészítés rejtelmeibe.
1.700 Ft
Tartalomból kedvcsinálónak: Ételízesítõk – vegeta, ajvár Egytálételek – töltött sült paprika, padlizsános muszaka, prója Fõételek – Paradicsomos töltött káposzta, varenyik, szilvás gombóc Fasírtok – hajdinás fasírt, lencse fasírt, tofu fasírt, kremzli Raguk – zöldséges ragu wokban, zöldbab pörkölt Pástétomok – padlizsánkrém, fokhagymás sárgarépa kence Saláták – orosz shuba saláta, avokádó saláta, sült paprikás saláta Sós és édes sütemények – kókuszos rizsfelfújt erdei gyümölccsel Kenyér – burgonyás kenyér, hajdinás kenyér, magos zsemle Több, mint száz színes fotóval illusztrált recept!
4.400 Ft
Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított e-mentes szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó, több mint hatvan különleges recepttel, amelyek megalkotásához segítségül hívták Bánfi Ibolya vegán séfet, aki több mint húsz esztendeje mindennapi szinten készít ízletes reformételeket otthon és főzőtanfolyamain.