Menü

Szakácskönyv

Rendezés:
1.800 Ft
Egy a 19. századi családanya ihletett gondolatát szeretném ajánlásul idézni. " Ne tekintsétek a főzést rabszolgamunkának! Aki ismeri a táplálékok helyes elkészítésének titkát, s aki fel is használja ezt az ismeretét, az nagyobb dícséretre méltó, mint bármely más munkát végző ember, mert mint a testi, mint a szellemi erő magymértékben attól a tápláléktól függ, amalyet elfogyasztunk."(E.G.White)
1.500 Ft
A szerző azoknak az olvasóknak ajánlja, akik újabb receptekkel szeretnék változatossá tenni étrendjüket és azoknak, akik csökkenteni kívánják a húsfogyasztást. Ez a könyv egyszerű, finom és könnyen elkészíthető recepteket kínál az egészség megőrzéséért.  
2.290 Ft
A Főzzünk finomat, egészségesen! újszerű szakácskönyv. Az ételek fűszerezése, alapanyagai döntően a hazai zöldség- és gyümölcspiachoz igazodnak. Újszerűsége abban is megmutatkozik, hogy szinte mindegyik étel elkészíthető kirándulás, piknikezés közben, a szabadban. Ez is volt a szerző célkitűzése: olyan egyszerű, gyorsan elkészíthető, tápláló ételek összeállítása, amelyek az egészségünket is szolgálják. Egyes fogások színes fotóit tartalmazza a könyv.
2.750 Ft
Vegetáriánus szakácskönyv gyerekeknek. Tej- és lisztérzékenyek számára is jánlott!
600 Ft
Miért ajánlatos törődnünk a táplálkozásunkkal? Testünk minden sejtjét az az étel alkotja, amelyet elfogyasztunk, s a táplálék a szervezetünk működésének energiaforrása.
1.500 Ft
Tartalomból kedvcsinálónak: Ételízesítõk – vegeta, ajvár Egytálételek – töltött sült paprika, padlizsános muszaka, prója Fõételek – Paradicsomos töltött káposzta, varenyik, szilvás gombóc Fasírtok – hajdinás fasírt, lencse fasírt, tofu fasírt, kremzli Raguk – zöldséges ragu wokban, zöldbab pörkölt Pástétomok – padlizsánkrém, fokhagymás sárgarépa kence Saláták – orosz shuba saláta, avokádó saláta, sült paprikás saláta Sós és édes sütemények – kókuszos rizsfelfújt erdei gyümölccsel Kenyér – burgonyás kenyér, hajdinás kenyér, magos zsemle Több, mint száz színes fotóval illusztrált recept!
3.700 Ft
Ez a könyv táplálkozási ismereteket ad egészségeseknek és betegeknek. A receptgyűjtemény diabéteszben, elhízásban, szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek ad segítséget.