Menü

Szórólapok - leporelló

Ár:
40 Ft
Egészségünk és a derűlátás, Cukor - és egészség?   Kérsz egy pohárral?  Bocsáss meg - és gyógyulj! Szeretettel ajánljuk a missziómunkához az Advent Kiadó legújabb termékeit! A szórólapok röviden bemutatnak és népszerűsítenek olyan egészséget szolgáló tanácsokat, amelyek a Hetednapi Adventista Egyház alapvető tanításaihoz tartoznak, ezeket azonban könnyen olvasható, közérthető és egyszerű megfogalmazásban bocsátjuk útjára.
Elérhetőség: 4838 db raktáron
Menny.:db

Leírás

1

Cukor — és egészség?
Sokan és sokféleképpen leírták és elmondták már, mennyire egészségtelen a cukor és a cukros ételek.  Senki nem ír vagy beszél arról, hogy a cukorra akár a betegnek is van szüksége, de kell az egészséges szervezet fenntartásához is. A kérdés az, hogy milyen édességet fogyasszunk? Ismeretterjesztő leporellónk néhány jó tanácsot és receptet is tartalmaz.

2

Kérsz egy pohárral?

Mely italok szolgálják valóban az egészségünket? Nézzünk utána ennek a kis brosúrának a segítségével! Találunk ugyanis népszerű italokat, nem is keveset, amelyek nemhogy egészségtelenek, hanem hozzájárulnak gyomor-, máj-, bél-, keringési-, sőt idegrendszeri betegségek kialakulásához! Lássuk, mit mondanak a kutatók! Van a szórólapban jó néhány fontos adat és jó tanács.

3

Bocsáss meg — és gyógyulj!

Sok betegnek testi tünetei vannak, de sem az orvos, sem a szakvizsgálatok semmit nem találnak, amely fizikális okokra vezethető vissza. Kevesen gondolják meg, milyen igazságot mond el a Biblia, amikor arról is szól, hogy a harag, a sértődés, a gyűlölet olyan mérget termelhet a szervezetünkben, amely beteggé teheti. Az elengedés, a megbocsátás nemcsak az áhított békességet, hanem a testi egészséget is megteremti. Fogadjuk meg a rövid, de velős tanácsokat! Adjuk a szórólapot embertársaink kezébe!

4

EGÉSZSÉGÜNK ÉS A DERŰLÁTÁS

A derűlátásról, az optimista szemléletről azt tartják, hogy hangulati kérdés. Ennél azonban sokkal többről van szó, és ma sokan világosan

látják: MINDEN A FEJBEN DŐL EL. Bizony az, hogyan szemléljük a világot elsősorban a saját döntésünktől függ. Ez a kis szórólap kedves tanácsokat tartalmaz, hogyan lehet derűsebb az életszemléletünk. — Szeretettel ajánljuk testvéreinknek és a missziós munkához.

.

Paraméterek

Kiadó Advent kiadó
Kötés leporelló
Méret 100 x 210 mm
Terjedelem 6 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!