Menü

William és Noelene Johnsson: Adventista lettem

Ár:
670 Ft
Eldöntötted, hogy adventista leszel: ezzel egy mindenestõl új életformát választottál. E könyvvel az volt a szerzõk célja, hogy segítsenek neked kijönni azokkal a családtagokkal és barátokkal, akik úgy döntöttek, hogy nem lesznek hetednapi adventisták. Mivel csak te döntöttél úgy a családban, hogy nem jársz táncolni, nem fogsz sem inni, sem kártyázni, komoly veszélye van annak, hogy családi kapcsolataid válságba jutnak. Gyermekeid nem lettek adventisták, s egyikük szórakozni akar szombaton, míg a másiknak drog problémái vannak: Mit tehetsz Te, aki egyszerre adventista szülõ lettél? Mit tehetsz akkor, ha a gyerekek szombaton akarják megtartani az esküvõt? William és Noelene Johnsson olyan könyvet írt ezekrõl a kérdésekrõl, ami személyes és gyakorlati. Hasznos tanácsokat tartalmaz ez a könyv mindazoknak, akik felemás igába kerültek amiatt, hogy Krisztus és népét választották.
Elérhetőség: 507 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Eldöntötted, hogy adventista leszel: ezzel egy mindenestõl új életformát választottál. E könyvvel az volt a szerzõk célja, hogy segítsenek neked kijönni azokkal a családtagokkal és barátokkal, akik úgy döntöttek, hogy nem lesznek hetednapi adventisták.
Mivel csak te döntöttél úgy a családban, hogy nem jársz táncolni, nem fogsz sem inni, sem kártyázni, komoly veszélye van annak, hogy családi kapcsolataid válságba jutnak.
Gyermekeid nem lettek adventisták, s egyikük szórakozni akar szombaton, míg a másiknak drog problémái vannak: Mit tehetsz Te, aki egyszerre adventista szülõ lettél? Mit tehetsz akkor, ha a gyerekek szombaton akarják megtartani az esküvõt?
William és Noelene Johnsson olyan könyvet írt ezekrõl a kérdésekrõl, ami személyes és gyakorlati. Hasznos tanácsokat tartalmaz ez a könyv mindazoknak, akik felemás igába kerültek amiatt, hogy Krisztus és népét választották.

Méret: A/5, ragasztott
Terjedelem: 112 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 145 x 205 mm
Terjedelem 111 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!