Menü

Shawna Vyhmeister és Sonia Krumm: Ünnepeljünk! - kívül-belül egészség!

Ár:
2.990 Ft
1.990 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Két kiváló tanárnő a szerzője ennek a bájos, üde, színes kötetnek. Arról szól, hogyan érhetik el a gyermekek a test és a lélek örömét. Mi ennek a titka? — Az egyes fejezetek elárulják a gyermekeknek! Az Ünnepeljünk! c. kötetet a Generál Konferencia és magyarországi egyházunk Gyermekszolgálatok Osztályának ajánlásával bocsátjuk útjára abban a biztos tudatban, hogy megnyeri kis olvasóink és szüleik tetszését.
Elérhetőség: 911 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A naponta meghozott kis döntéseink segítenek abban, hogy ne betegedjünk meg. Ezért is fontos megtanulnunk annak titkát, hogy hogyan érezzük jól magunkat! Ha úgy döntesz, hogy mindennap megteszed azokat a dolgokat, amelyekről ebben a könyvben olvasol, akkor tele leszel energiával és boldogsággal. Ez nem azt jelenti, hogy sosem betegszel majd meg. Sajnos a világ, amelyben élünk, nagyon szennyezett, és néha jó emberekkel is történnek rossz dolgok. De nagyon lecsökkentheted az esélyeit annak, hogy beteg legyél, ha az egészséges életmód mellett döntesz.

Ez a könyv az ép lélek és test öröméről szól! Ezek a titkai annak, hogy jól érezzük magunkat és egészségesek maradjunk. Ha egészségesek és boldogok vagyunk, akkor minden nap ok az ünneplésre!

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
kivitel színes kivitel
Kötés karton ragasztott
Méret 225 x 200 mm
Terjedelem 175 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!