Menü

Nordfalt Ágnes (gyűjtötte össze): Örökszép gondolatok hitrõl és keresztény magatartásról

Ár:
790 Ft
Az Örökszép gondolatok – hitrõl és keresztény magatartásról címû kötetet több év gyûjtõmunkájának eredményeképpen vehetjük kézbe. Nordfält Ágnes olvasmányai közepette emelte ki azokat a gondolatokat, amelyek valóban maradandónak mondhatók. Megjelennek benne világhírû közéleti emberek megállapításai, ismert írók-költõk sorai, de a kötet gerincét a gyûjtõ legkedvesebb írójától, Ellen G. White-tól származó mondatok alkotják.Ha nincs másra idõ, mint csak egy-egy szép gondolatra, ami aznap elkísérhet reggeltõl estig, ebben a kötetben ilyet biztosan talál a kedves Olvasó.
Elérhetőség: 1005 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Az Örökszép gondolatok – hitrõl és keresztény magatartásról címû kötetet több év gyûjtõmunkájának eredményeképpen vehetjük kézbe. Nordfält Ágnes olvasmányai közepette emelte ki azokat a gondolatokat, amelyek valóban maradandónak mondhatók.
Megjelennek benne világhírû közéleti emberek megállapításai, ismert írók-költõk sorai, de a kötet gerincét a gyûjtõ legkedvesebb írójától, Ellen G. White-tól származó mondatok alkotják.Ha nincs másra idõ, mint csak egy-egy szép gondolatra, ami aznap elkísérhet reggeltõl estig, ebben a kötetben ilyet biztosan talál a kedves Olvasó.

Méret: 129 mm x 210 mm
Terjedelem: 127 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 128 x 210 mm
Terjedelem 127 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!