Menü

Kovács-Bíró János: Válságkezelés

Ár:
1.990 Ft
Világunkat alapjában rengette meg a 2020-as koronavírus-válság. Mindaz, ami az emberi életben biztosnak és kiszámíthatónak tűnt, néhány nap alatt erősen megingott. A válság egészségügyi, gazdasági, kapcsolati, társadalmi és mentálhigiéniai vetületei vulkánhoz hasonló hatást fejtettek ki világunkban. Mi vagy ki oldhatja fel a tornyosuló nehézségeket? A válasz: Isten, és az Ő Krisztusa.
Elérhetőség: 773 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Világunkat alapjában rengette meg a 2020-as koronavírus-válság. Mindaz, ami az emberi életben biztosnak és kiszámíthatónak tűnt, néhány nap alatt erősen megingott. A válság egészségügyi, gazdasági, kapcsolati, társadalmi és mentálhigiéniai vetületei vulkánhoz hasonló hatást fejtettek ki világunkban. Egyesek a bibliai jövendölésekre hivatkozva a vég jelét látták a járványban, mások viszont Isten ítéletét hangsúlyozták, és megtérésre való felhívásként értelmezték a történteket. Számos összeesküvés-elmélet is napvilágot látott, amelyek következtében az erőszak és a gyűlölet legitimitást nyert sokak szemében. A válság miatti hibáztatás ördögi köre még inkább rányomta bélyegét a megsebzett emberiségre, és ismét leleplezte mennyire üveglábakon áll világunk.

Az elhalványult emberi értékek és az elhomályosult jövőkép új megközelítést igényelnek. Amikor a tudomány és a technológia, a posztmodern kor fő tekintélyei kapitulálnak a válsághelyzetben, miben reménykedhet a mai ember? Hogyan gondolkodjon Istenről? Mit tanulhat meg a történtekből? Hogyan lépjen túl lelkileg és szellemileg az őt érintő válságon? A könyv, amelyet az Olvasó a kezében tart, a Jézus személyében rejlő reménységre összpontosít, és amellett érvel, hogy a mai embernek van jövője, ha komolyan veszi azokat a megoldási mintákat, amelyek a Krisztusra összpontosuló evangéliumból fakadnak.

 Dr. Gallusz László (Newbold College - Anglia, Bibliatudományi Tanszék)

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 140 x 200 mm
Terjedelem 201 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!