Menü

Jon Paulien: Örök evangélium egy örökké változó világban

Ár:
1.590 Ft
Hogyan szólítsuk meg a ma emberét az örök evangéliummal? Hiszen a világ naponta változik, az emberek érdeklõdése és hozzáállása örök és mulandó dolgokhoz gyökeresen más, mint akár harminc évvel ezelõtt volt! Jó módszerekkel szólítjuk meg az embert? Hiszen Jézus a ma élõket éppen úgy szereti, mint azokat, akikkel személyesen beszélgetett 2000 évvel ezelõtt. Jon Paulien megpróbál segítséget nyújtani ezzel a könyvével.
Elérhetőség: 173 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Az evangélium soha nem változik, módszereink viszont változhatnak-e?
A posztmodern emberek nagymértékben szkeptikusak az olyan állításokkal szemben, miszerint létezik egy mindenki számára egyöntetûen értékes, abszolút igazság. A saját ésszerû útjukat próbálják keresni.
Isten Szava örök, de a kor változik. A bizonyító szövegek nem jelentenek semmit a mai szkeptikusok számára. Isten, gondos szeretetében, új módszereket biztosított az emberek elérésére. Jon Paulien bemutatja meglátásait az egyház missziójáról, és azokat a lehetõségeket, amelyekkel a megváltozott világban megfelelõ módon képviselhetjük az örök evangéliumot.

Hogyan kelthetsz érdeklõdést egy szkeptikusban?
Ahhoz, hogy ma mások elkötelezzék magukat az evangélium mellett, bátorságra és törõdésre van szükségük. Jézus nagyszerûen gyakorolta ezt. Pál is ezt tette, aki azt mondta: "mindenkinek mindenné lettem, hogy mindenképpen megmentsek némelyeket."

Méret: 145 mm x 204 mm
Terjedelem: 229 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 145 x 205 mm
Terjedelem 229 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!