Menü

Ellen G. White: Krisztus zászlóvivõi

Ár:
1.290 Ft
A történelem kiemelkedõ eseményeinek izgalmas világába kalauzol el Ellen G. White: Krisztus zászlóvivõi címû könyve. A keresztény egyház kialakulását követõen mind többen és többen álltak Krisztus zászlaja alá. Elõször csodálkozás és megvetés volt az osztályrésze azoknak, akik bátran vállalták Krisztus nevét. Csakhamar azonban véres üldözés kezdõdött. A veszély mégsem szabott gátat az evangélium terjedésének, sõt, több helyre eljuttatta azt.
Elérhetőség: 174 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A reformáció évszázadait áttekintve megismerkedhetünk névtelen hívõk és kimagasló egyházi személyek életének fontos eseményeivel, miközben régi korok élet-halál harcának nehéz döntéseire vetõdik a fény. A reformátorok fordulatos életérõl olvasva látjuk, hogy nem egy addig ismeretlen tanítás hírnökei voltak, hanem Isten Szentlelke vezetése nyomán újra felfedezték azt, ami mindig is központi tanítása volt a Bibliának. Az Úr nagyszerû emberek hûséges serege által gondoskodott arról, hogy üzenete szüntelen hallható legyen.
Mi volt a bátor hitvallók titka? Mi tette képessé õket arra, hogy saját életüknél is jobban ragaszkodjanak a menny szavához? Ha feltárulnak a Szentírás lapjai, Isten szeretete lebilincselõ erõvel keríti hatalmába azokat, akik vállalkoznak megismerésére, dacolva elõítéletekkel, tiltással, életveszélyes fenyegetéssel. Aki pedig önkinyilatkoztatásából igazán megismeri Krisztust, annak életében új értékrend áll fel. Felejthetetlen olvasmányt talál e könyvben az Írás jó ismerõje, de az is, aki még kevéssé jártas a Bibliában.

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés leporelló
Méret 145 mm x 200 mm
Terjedelem 296 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!