Menü

Ellen G. White: Az igazi megújulás

Ár:
890 Ft
"Legnagyobb és legsürgetõbb szükségletünk, hogy sorainkban igazi istenfélelem szerinti megújulás jöjjön létre." (Ellen G.White) Lehet, hogy régóta imádkozol a Szentlélek erejének tapasztalatáért és a kései esõ áldásaiért. Állj készen arra, hogy imád meghallgatásra talál, mert Jézus hamar eljön! A jelen kötet Ellen G. White legfontosabb írásait gyûjti össze a megújulással kapcsolatban. Segít megkülönböztetni az igazi és a hamis ébredést, és szól arról, hogy a megújulásnak milyen nyilvánvaló jelei lesznek keresztény életünkben.
Elérhetőség: 561 db raktáron
Menny.:db

Leírás

"Legnagyobb és legsürgetõbb szükségletünk, hogy sorainkban igazi istenfélelem szerinti megújulás jöjjön létre." (Ellen G.White)
Lehet, hogy régóta imádkozol a Szentlélek erejének tapasztalatáért és a kései esõ áldásaiért. Állj készen arra, hogy imád meghallgatásra talál, mert Jézus hamar eljön!
A jelen kötet Ellen G. White legfontosabb írásait gyûjti össze a megújulással kapcsolatban. Segít megkülönböztetni az igazi és a hamis ébredést, és szól arról, hogy a megújulásnak milyen nyilvánvaló jelei lesznek keresztény életünkben.
El tudod gondolni azt a változást, amelyet a megújulás, a mennyei szeretet és erõ túláradó mértéke végezhet a gyülekezetben? Talán épp te vagy az egyik azok közül, akiken keresztül Isten valami különleges dolgot visz véghez? Miért ne adnál neki esélyt erre?

Méret: 128 mm x 181 mm
Terjedelem: 112 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés leporelló
Méret 130 mm x 180 mm
Terjedelem 122 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!