Menü

Együtt a körben - A kis csoportok aktualitása és működése (Dr. Szabó László)

Ár:
1.490 Ft

Csillog a szem és még csak el sem akarja titkolni örömét – többnyire ez jellemző azokra, akik egy jól működő közösséghez csatlakoznak, Istennel találkoznak. Korábban gyakran volt benne részünk, most már egyre ritkább jelenség.

„Az üzenetünk valamikor tömegeket mozgatott meg, ma már saját tagjaink megtartására is túl gyengének tűnik. Az elmúlt száz év az adventista misszió sikereiről szólt, a következő évtizedek a fennmaradásról szólnak majd Európában. Mi történt velünk, a társadalommal és az egyházzal?” „Meg kell állnunk és újra kell gondolnunk a stratégiánkat, tevékenységünket és annak biblikus alapjait” – olvashatjuk a könyvben a figyelmeztetést változó világunkról. Ha igaz mindez (és nem adnánk ki a könyvet, ha nem ebben hinnénk), akkor egyetlen kérdésünk marad: Mi a megoldás?

Hitünk szerint az egyik válasz a jól működő kis közösségekben van, amelyek a jézusi és a korai egyház tanítványsági gyakorlatát követik. Itt a „hit” elmélete gyakorlati közösségi élménnyel társul, és pontosan ezért volt ez az egyik kulcsa a korai egyház gyors növekedésének. A szerző így foglalja össze mindezt: „A tanítványság nélküli kereszténység kora lejárt.” A kiadvány az első lépcső ahhoz, hogy kézikönyvként megtanítson arra, hogyan szervezhetjük, vezethetjük, gondozhatjuk ezeket a kis csoportokat, hogyan válhat mindenki az evangéliumi közösség részévé, anélkül hogy magasan képzett specialistaként kellene belépnie a körbe.

Elérhetőség: 242 db raktáron
Menny.:db

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó és Editura
Kötés karton ragasztott
Méret 140 x 200 mm
Terjedelem 176 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!