Menü

Dr. Szigeti Jenő: Életsorsok - Bibliai emberek

Ár:
1.290 Ft
Isten szereti a történeteket. Nem elvont képeket nyilatkoztatott ki a Szentírásban, hanem embersorsokat állított elénk. Ezek mindennapi életünk megoldó képletei. Európa erkölcsi, mûvészeti, irodalmi kultúrájának ezek az embersorsok lettek az alapvetõ mintái. Ezek az õsi sorsok az évezredek távolából is arra tanítanak bennünket, hogy mit jelent ma emberségesen élni a mindennapokban. 
Elérhetőség: 267 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Isten szereti a történeteket. Nem elvont képeket nyilatkoztatott ki a Szentírásban, hanem embersorsokat állított elénk. Ezek mindennapi életünk megoldó képletei. Európa erkölcsi, mûvészeti, irodalmi kultúrájának ezek az embersorsok lettek az alapvetõ mintái. Ezek az õsi sorsok az évezredek távolából is arra tanítanak bennünket, hogy mit jelent ma emberségesen élni a mindennapokban. A Biblia a világirodalom egyik elsõ realista irodalmi alkotása. A benne ábrázolt emberi életutak, a felvillanó, alig pár szóval leírt jellemképek teszik azzá. Lapjairól mindig két lényeges kérdésünkre kapunk választ: milyenek vagyunk mi és milyen a mi Istenünk?
Ezek az õsi sorsok az évezredek távolából is arra tanítanak bennünket, hogy mit jelent ma emberségesen élni a mindennapokban. A Biblia a világirodalom egyik elsõ realista irodalmi alkotása. A benne ábrázolt emberi életutak, a felvillanó, alig pár szóval leírt jellemképek teszik azzá. Lapjairól mindig két lényeges kérdésünkre kapunk választ: milyenek vagyunk mi és milyen a mi Istenünk?

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 120 x 185 mm
Terjedelem 126 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!