Menü

Miroslav Pujic és Sarah K. Asafte (szerk.): Az igazi öröm tapasztalata - 42 bibliai beszélgetés

Ár:
1.490 Ft
Miroslav Pujic és Sarah K. Asaftei közös szerkesztésében jelent meg Az igazi öröm tapasztalata címû nagyszerû kötet. 42 érdekfeszítõ tanulmányban dolgozták fel a Hetednapi Adventista Egyház 28 hitelvét. Minden egyes tanulmányhoz történet és egy-egy szép imádság is csatlakozik. A bibliatanulmányok a ma élõ ember nyelvén, mai történetekkel illusztrálva adnak egy átfogó ismeretet a Szentírás alapvetõ tanításáról. A neves szerzõgárdához tartoznak: Bertil Wiklander, Daniel Duda, Cindy Tutsch, Reinder Bruinsma és több más kiváló szónok és szerzõ.
Elérhetőség: 903 db raktáron
Menny.:db

Leírás

"Egyszer ebben a hatalmas világegyetemben - egy kis kék bolygón, a Földön - megszakadt a kommunikáció Isten és az emberi lények között..." - így indítja el mondanivalóját Az igazi öröm tapasztalata c. könyv. Isten mindent megtett és ma is megtesz azért, hogy helyreállítsa a harmóniát önmaga és az ember között. A Biblián, az õsi iratok gyûjteményén keresztül hív, hogy leüljünk és beszélgessünk vele:
JÖJJETEK! - mondja.
Te vagy az az ember, akit nagyra értékel a Teremtõ Isten, tehát rád is vonatkozik a meghívása.
Az Urat sokféleképpen ismerhetjük meg. Például, ha barátainkkal beszélgetünk, õk milyen tapasztalatokat éltek meg Istennel; vagy mi szakítunk idõt arra, hogy mélyen elgondolkodjunk arról, mennyire szólnak róla saját emlékeink, amikor Õt sejtettük életünk bizonyos fordulataiban. Millió egyéb módja van a megismerésnek és annak, hogy közeledjünk hozzá.

Méret: A/4
Terjedelem: 276 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés leporelló
Méret 210 mm x 295 mm
Terjedelem 276 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!