Menü

Baldwin G. Thomas: A képzeleten túl

Ár:
690 Ft
Véletlenül vagyunk itt ezen a bolygón? Egyszer magától, a ködös múltban elindult valami, ami vaktában itt ezt, ott amazt maga után hagyott? Így mi is csak magunkra számíthatunk, és ki vagyunk téve a teljesen fel sem térképezett „természeti erõknek”? Vagy volt egy hatalom, amely ugyan elindította létezésünket, de valahogyan mégis magunkra maradtunk a hatalmas világnak ebben a távoli zugában? Ez a kis kötet merõben más képet tár elénk.
Elérhetőség: 2816 db raktáron
Mennyiségi kedvezmény
1 - 9 db vásárlása esetén
349 Ft / db
10 db felett
279 Ft / db
Menny.:db

Leírás

Véletlenül vagyunk itt ezen a bolygón? Egyszer magától, a ködös múltban elindult valami, ami vaktában itt ezt, ott amazt maga után hagyott? Így mi is csak magunkra számíthatunk, és ki vagyunk téve a teljesen fel sem térképezett „természeti erõknek”? Vagy volt egy hatalom, amely ugyan elindította létezésünket, de valahogyan mégis magunkra maradtunk a hatalmas világnak ebben a távoli zugában?
Ez a kis kötet merõben más képet tár elénk.
A szerzõhármas, miután kitekintést ad a folyton táguló világegyetemre, majd szól azokról a lenyûgözõ tényekrõl és igazságokról, amelyek erre az élettel teli bolygóra jellemzõek, közel segít minket a Tervezõhöz. A szép illusztrációkkal díszes kötet lapjain kibontakozik a Tervezõ jelleme, lényének lényege, és megismerhetjük legfõbb tulajdonságát, a jóságát. Épp ez a jóság küldi fáradhatatlan üzeneteit a magát elveszettnek hitt ember felé:
„Kereslek, várlak, örökre együtt akarok lenni veled, mert szeretlek téged!”

A könyv szerzõi:
John T. Baldwin, PhD, az Andrews Egyetem teológiaprofesszora
L. James Gibson, PhD, a Geoscience Research Egyetem igazgatója
Jerry D. Thomas, író, szerkesztõ, ifjúsági kötetek szerzõje


Méret: 113 mm x 150 mm
Terjedelem: 127 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 140 x 150 mm
Terjedelem 127 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!