Menü

Párkapcsolati ABC - Társas játékok (Végh József)

Ár:
690 Ft
A házasság a házastársi szeretetkapcsolat az egyik legnagyobb lehetõség arra, hogy két ember boldoggá tegye egymást. Mégis, mi az oka annak, hogy a legtöbb házasság az "ásó, kapa, nagyharang" helyett a válóperes bírónál végzõdik? A pszichológus szerzõ egyszerûen, humorosan, lényegre törõen irányítja a figyelmünket azokra a mozzanatokra, amelyek teljesebbé és boldogabbá tehetik kapcsolatainkat.
Elérhetőség: 13 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A sikeres házasság a jó párválasztással kezdõdik, de korántsem érhet itt véget. A feleknek még a jó alapokkal bíró kapcsolatokban is tenniük kell azért, hogy boldogabb legyen a házasságuk.
Melyek az összeillés jelei? Mi áll leggyakrabban a konfliktusaink hátterében? Mi mindenben figyelhetõ meg a férfi és nõi gondolkodásmód közötti különbözõség? Hogyan kerülhetjük el a válást? Hogyan nevelhetjük magunkat egymás jobb megértésére? Mi a sikeres kommunikáció titka?
A pszichológus szerzõ egyszerûen, humorosan, lényegre törõen irányítja a figyelmünket azokra a mozzanatokra, amelyek teljesebbé és boldogabbá tehetik kapcsolatainkat.

Méret: 120 mm x 185 mm
Terjedelem: 78 oldal

Paraméterek

Kiadó Nyitott Szemmel
Kötés leporelló
Méret 120 mm x 185 mm
Terjedelem 78 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!