Menü

Teremhet-e a szõlõ fügét? Séta egy bibliai növénykertben

Ár:
3.900 Ft
Társasjáték 2–8 fõ részére, 9 éves kortól. A játék karakter- és eseménykártyái, valamint számos kérdése segítségével játszva ismerhetjük meg a bibliai növényeket, történeteket. Teremhet-e a szõlõ fügét? Erre könnyû válaszolni. De ismerjük-e annyira a növényeket, hogy minden felmerülõ kérdésre tudjuk a választ?
Elérhetőség: 6 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Társasjáték 2–8 fõ részére, 9 éves kortól.
A játék karakter- és eseménykártyái, valamint számos kérdése segítségével játszva ismerhetjük meg a bibliai növényeket, történeteket.
Teremhet-e a szõlõ fügét? Erre könnyû válaszolni. De ismerjük-e annyira a növényeket, hogy minden felmerülõ kérdésre tudjuk a választ?
Például a gránátalma honnan kapta a nevét? Melyik várost nevezi a Biblia a pálmák városának? Milyen csodát tett Elizeus próféta a tökfõzelékkel?
Ebben a társasjátékban 170 kérdésre mintegy hétszáz lehetõség közül választhat az, aki belemegy a játékba. Az egyes kártyatípusokkal külön-külön is, együtt is többféle szabály szerint játszhatunk: található itt növényteszt, kártya- és társasjáték, valamint karakterjáték pantomimmal, drámával, meséléssel.
A különbözõ nehézségû játéklehetõségek több korosztály számára is élvezhetõvé teszik a játékot. Jól alkalmazható gyermekfoglalkozásokon és családi körben egyaránt.
Tartozékok:
- Szabályfüzet
- Játéktábla (60x42 cm)
- Karakterkártyák – 16 db
- Képes növénykártyák – 29 növényhez 112 db
- Bibliaiskola-kártyák (narancssárga) 48 db
- Bibliaiskola – 30 db
- Esemény – 13 db
- Hit-mag – 5 db
- Növényiskola-kártyák (zöld) – 48 db
- Növényiskola – 27 db
- Esemény – 16 db
- Remény-mag – 5 db
- Értékelõpontok (180 db)
- 6 játékbábú, 1 dobókocka

Paraméterek

Kiadó Parakletosz Könyvesház
társasjáték társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!