Menü

A boszorkányok órája (Steve Wohlberg)

Ár:
1.700 Ft
A legtöbb szülõ szerint Joanne Kathleen Rowling regényei ártalmatlan szórakozást nyújtanak a gyermekeknek, és nem érdemes aggódni miattuk. Fel sem merül bennük, hogy valamiféle rejtett (vagy veszélyes) kapcsolatot keresnek Harry és a wicca boszorkányság között. Mások azonban meg vannak gyõzõdve arról, hogy a varázslattal és humorral átszõtt történetek mögött sötét szellemi erõk lapulnak. Elképzelhetõ, hogy J. K. Rowling bestseller könyvei esetleg írójuk akaratán kívül a tizenévesek boszorkányság iránti érdeklõdését táplálják? Szinte hallom, ahogy a Potter-rajongók felkiáltanak: "Ez ostobaság!" A másik oldalon viszont felhangzik a figyelmeztetés: "Legyetek résen!" Melyik oldalon van az igazság?
Elérhetőség: 3 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A legtöbb szülõ szerint Joanne Kathleen Rowling regényei ártalmatlan szórakozást nyújtanak a gyermekeknek, és nem érdemes aggódni miattuk. Fel sem merül bennük, hogy valamiféle rejtett (vagy veszélyes) kapcsolatot keresnek Harry és a wicca boszorkányság között. Mások azonban meg vannak gyõzõdve arról, hogy a varázslattal és humorral átszõtt történetek mögött sötét szellemi erõk lapulnak. Elképzelhetõ, hogy J. K. Rowling bestseller könyvei esetleg írójuk akaratán kívül a tizenévesek boszorkányság iránti érdeklõdését táplálják?
Szinte hallom, ahogy a Potter-rajongók felkiáltanak: "Ez ostobaság!" A másik oldalon viszont felhangzik a figyelmeztetés: "Legyetek résen!" Melyik oldalon van az igazság?
Méret: 140 mm x 125 mm
Terjedelem: 222 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!