Menü

Pásztorom oltalmában (Kárpáti Petronella)

Ár:
1.700 Ft
Valaki egyszer azt állította, hogy ha a világ összes nagy filozófusának, gondolkodójának a legfontosabb gondolatait összesűrítenénk, egybeszerkesztenénk, a hegyi beszédet gyengén utánzó szöveget kapnánk, ami meg sem közelítené Jézus beszédének mélységét és gazdagságát. A jó hír, hogy a Biblia tele van ilyen írásokkal. Ilyen a világon talán legismertebb zsoltár, a 23. zsoltár is.
Aligha van még egy olyan világirodalmi remekmű, amely annyi gondolkodót ihletett volna meg, mint ez a rövid, de átütő erejű zsoltárének. Szépsége évezredek óta elbűvöli az olvasókat, könnyen lehet, hogy ez a költemény az, amelyet a világon a legtöbben ismernek fejből.
Azonban igazi szépsége nem (csupán) irodalmiságában áll, hanem abban a mélységben és egyszerűségben, amely a felfoghatatlan és lenyűgöző Istenünket közel hozza az emberiséghez. Sorai közelivé és érthetővé, baráttá és vágyottá teszik a sokak számára rejtőzködő Istent. Teszik mindezt oly közérthető és világos nyelvezettel, amire csak a világ legkiválóbbjai képesek. Ezért nem is gondolhatunk másra, minthogy bár az ének a híres Dávid király szerzeménye, annak ihletője maga a mennyei Atya.
Most e kiváló remekművet nagyszerű szerzőnk, Kárpáti Petronella szeretetteljes tolmácsolásában nyújtjuk át, hogy Önöket is a hatása alá vonja.
Áldás legyen minden olvasóján!
Dr. Gyetvai Gellért
Elérhetőség: 704 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 110 x 180 mm
Terjedelem 160 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!