Menü

Morris Wenden: Nincs mitől félni - Áhítatok a végidőről

Ár:
1.490 Ft
Készenlétben van Isten választott népe? Örömmel és sóvárogva várja Jézus Krisztus visszatértét? Szembenézünk a „nagy nyomorúsággal” vagy észre sem vesszük, hogy máris benne vagyunk? Félnünk kell-e a jövőtől? — M. Venden könyve ezekre az időszerű kérdésekre keresi a választ, napi áhítatok formájában. Egy áhítat: egy oldal. Könnyű áttekinteni, akármennyire sietünk is napi feladataink végzésére. Különösen azoknak ajánljuk, akiket az eljövendő és hamarosan bekövetkezendő események rémülettel töltöttek el. A könyv üzente bátorító.
Elérhetőség: 377 db raktáron
Menny.:db

Leírás

 Készenlétben van Isten választott népe? Örömmel és sóvárogva várja Jézus Krisztus visszatértét? Szembenézünk a „nagy nyomorúsággal” vagy észre sem vesszük, hogy máris benne vagyunk? Félnünk kell-e a jövőtől? — M. Venden könyve ezekre az időszerű kérdésekre keresi a választ, napi áhítatok formájában. Egy áhítat: egy oldal. Könnyű áttekinteni, akármennyire sietünk is napi feladataink végzésére.
Különösen azoknak ajánljuk, akiket az eljövendő és hamarosan bekövetkezendő események rémülettel töltöttek el. A könyv üzente bátorító.
 

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 143 x 203 mm
Terjedelem 144 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!