Desmond Doss hite

Új

Ez a kis kötet megismertet minket Desmond Doss rövid életrajzával, és elolvasva a könyvet, arra a meggyőződésre juthatunk, hogy Desmond Doss ember volt a szó legnemesebb értelmében abban a korszakban, amikor sokan elfelejtettek emberként viselkedni. Sőt, több volt annál: Isten arcát és szívét mutatta fel minden tettével.180 Ft‎

Kiadvány jellemzői

Kötés Tűzött
Méret A5
Kiadó Advent kiadó
Író John Bradshaw
Terjedelem 23 oldal

Leírás

Ez a kis kötet megismertet minket Desmond Doss rövid életrajzával, és elolvasva a könyvet, arra a meggyőződésre juthatunk, hogy Desmond Doss ember volt a szó legnemesebb értelmében abban a korszakban, amikor sokan elfelejtettek emberként viselkedni. Sőt, több volt annál: Isten arcát és szívét mutatta fel minden tettével.

Kicsoda is Desmond Doss? "A fegyvertelen katona"? Egyszerű,de mély hitű családban született, és a "Ne ölj!" parancsolat tiszteletében növekedett. Amikor a II. világháború idején országa belépett a háborúba, szíve és hazaszeretete arra indította, hogy jelentkezzen a katonaságba - de fegyver nélkül akarta szolgálni a fronton hazáját. Nézetei miatt sok viszontagság, megaláztatás közepette nyert kiképzést, és végül kikerült a háború kellős közepébe. Hogy hány család köszönheti neki, hogy a feleségeknek férjet, gyerekeknek az apát, szülőknek szeretett fiukat megmentette, a valóságban senki nem tudja, csak a mindent jól ismerő Isten.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: