Mindenható? Tehetetlen? Igazságos?

Új

Miért engedi meg Isten a szenvedést, ha ő annyira szeretetteljes és mindenható? Nem képes semmit tenni ellene vagy nem tehet semmit ellene? Megbízhatunk benne vagy félnünk kell tőle? Hogyan egyeztethető össze Isten igazságosságával az, hogy jó emberek rosszabbul élnek mint a rosszak? Mi történik a halál után? Valóban fenyeget a pokol? Létezik örök élet? Ha igen, hogyan érhetem el?950 Ft‎

Kiadvány jellemzői

Kötés karton ragasztott
Méret A5
Kiadó Advent kiadó
Író Gerhard Padderatz
Terjedelem 112 oldal

Leírás

Miért engedi meg Isten a szenvedést, ha ő annyira szeretetteljes és mindenható? Nem képes semmit tenni ellene vagy nem tehet semmit ellene? Megbízhatunk benne vagy félnünk kell tőle? Hogyan egyeztethető össze Isten igazságosságával az, hogy jó emberek rosszabbul élnek mint a rosszak? Mi történik a halál után? Valóban fenyeget a pokol? Létezik örök élet? Ha igen, hogyan érhetem el?

Gerhard Padderatz számára ezek az élet valóban fontos kérdései, mert szerinte a rájuk megadott válaszok döntő befolyással vannak életérzésünkre, belső békességünkre. Egy az Atlanti Óceán feletti éjszakai repülőúton elhangzott kötetlen párbeszéd leírásában fejtegeti az Isten tetteiről,cselekvéséről szóló témákat.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: