Menü

Mi az igazság?

Ár:
1.990 Ft
Útmutató a Biblia otthoni tanulmányozásához. E mû híd kíván lenni, ami könnyebben elérhetõvé teszi azokat az értékeket, amit Isten számunkra a Szentírásban megõrzött. Így a mai ember számára is hozzáférhetõvé válik, hogy segítséget nyújtson az élet labirintusában. A vallásos világ számtalan változáson ment át a kereszténység évszázadai alatt, de egy könyv, a Biblia minden forrongást és üldözést túlélt, és változatlanul fennmaradt. Csodálatos módon még mindig a legnépszerûbb, legolvasottabb és a legtöbb nyelvre lefordított olvasmány a világon, vagyis „bestseller”.
Elérhetőség: 288 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Útmutató a Biblia otthoni tanulmányozásához.
E mû híd kíván lenni, ami könnyebben elérhetõvé teszi azokat az értékeket, amit Isten számunkra a Szentírásban megõrzött. Így a mai ember számára is hozzáférhetõvé válik, hogy segítséget nyújtson az élet labirintusában.
A vallásos világ számtalan változáson ment át a kereszténység évszázadai alatt, de egy könyv, a Biblia minden forrongást és üldözést túlélt, és változatlanul fennmaradt. Csodálatos módon még mindig a legnépszerûbb, legolvasottabb és a legtöbb nyelvre lefordított olvasmány a világon, vagyis „bestseller”.

Terjedelem: 740 oldal
Méret: A5

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés fűzött keménykötés
Méret 145 x 210 mm
Terjedelem 738 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!