Menü

Még mindig hihetünk a Bibliának? (Bryan Ball)

Ár:
1.500 Ft

Sokan, akik nem ismerik a Bibliát, azt hiszik, hogy ez csupán egy misztikus könyv, amelyet racionális bizonyítékok fényében nem is lehet vizsgálni. A hit nem több, mint a bizonyítékok nélküli hiszékenység ékes példája. Eközben olyan szilárd logikai és történeti lábakon áll, amely még a tudományos világban is szokatlanul erős alapot ad. Beteljesedett próféciák, a senkihez és semmihez sem hasonlítható Jézus élete, maga a keresztény világ felemelkedése, százmilliók hite, számtalan nagy tudós érve Isten mellett olyan módon alapozza meg a Szentírás állításait, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Nagy gondolkodók a Bibliáról:

„A Kozmosz csodálatos elrendezése és harmóniája csak egy mindenható és mindentudó lény tervében születhetett meg.

Ez mindörökre a legnagyobb felismerésem” — Isaac Newton fizikus (1643—1727)

„Lehetetlen a világot Isten és a Biblia nélkül jól kormányozni” — George Washington volt USA elnök (1732—1799)

„Gyermekkoromban gyakorlatilag ateista voltam. A tudomány volt az, ami arra a következtetésre vezetett, hogy a világ sokkal összetettebb, mint amit meg tudunk magyarázni. A létezés rejtélyét csak a természetfelettivel tudom megmagyarázni magamnak” — Allan Sandage csillagász (1926—2010)

„A vallásnak is és a tudománynak is szüksége van tevékenységeihez az Istenbe vetett hitre, sőt, az előbbinek a kezdetén áll, az utóbbinak minden gondolkodás végén. Az előbbi számára a világnézet tekintetében Isten az alapot képviseli, az utóbbinak minden érvelés koronáját” — Max Planck Nobel-díjas fizikus (1858—1947)

Elérhetőség: 483 db raktáron
Menny.:db

Leírás

"A teljes írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre, hogy tökéletes, minden jó cselekedetre felkészített legyen Isten embere."

2.Timótheus 3:16-17

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
kivitel fekete-fehér képekkel
Kötés karton ragasztott
Méret 140x200 mm
Terjedelem 176 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!