Menü

Loron Wade: A Tízparancsolat

Ár:
990 Ft
A Tízparancsolat megoldás a valós életkérdésekre és azokra a helyzetekre, amelyekkel nap mint nap szembesülünk. A mellettük szóló bizonyíték tulajdonképpen az alkalmazásukban rejlik. Mi történne, ha elfogadnánk a bennük rejlõ bölcsességet, és világunk részévé tennénk? Mit nyernénk azzal, ha valóban megismernénk a lényegét, és életfelfogásunkat ezekre a nemesbítõ, örök elvekre alapoznánk? A Tízparancsolat nem egy értékes tárgy, amelyet üvegdobozba kell zárnunk. Inkább forrás, amelybõl gyakorlati bölcsesség származik. Olyan elveket tartalmaz, amelyek életünket naponta a lelki légkörbe emelik. A könyv szerzõje, Loron Wade negyvenéves munkássága során tizenegy országban szolgált mint pedagógus és lelkipásztor.
Elérhetőség: 283 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A Tízparancsolat megoldás a valós életkérdésekre és azokra a helyzetekre, amelyekkel nap mint nap szembesülünk. A mellettük szóló bizonyíték tulajdonképpen az alkalmazásukban rejlik. Mi történne, ha elfogadnánk a bennük rejlõ bölcsességet, és világunk részévé tennénk? Mit nyernénk azzal, ha valóban megismernénk a lényegét, és életfelfogásunkat ezekre a nemesbítõ, örök elvekre alapoznánk?
A Tízparancsolat nem egy értékes tárgy, amelyet üvegdobozba kell zárnunk. Inkább forrás, amelybõl gyakorlati bölcsesség származik. Olyan elveket tartalmaz, amelyek életünket naponta a lelki légkörbe emelik.
A könyv szerzõje, Loron Wade negyvenéves munkássága során tizenegy országban szolgált mint pedagógus és lelkipásztor.

Méret: 110 mm x 185 mm
Terjedelem: 144 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 110 x 188 mm
Terjedelem 144 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!