Dr. Tapolyai Mihály: Isten arcának törött cserépdarabjai

Új

A kiadvány nem egy száraz, tudományos módszerekkel rendszeresen felépített tankönyv, hanem egy sokat tapasztalt, kiváló pszichiáter és egyetemi tanár hitvallomása.
A szerzõ hiszi, hogy mi keresztények a másikért élünk, mert mindenki Isten arcának tört cserépedénye e kerek világon.1 440 Ft‎

Leírás

A kiadvány nem egy száraz, tudományos módszerekkel rendszeresen felépített tankönyv, hanem egy sokat tapasztalt, kiváló pszichiáter és egyetemi tanár hitvallomása. Tapolyai Mihály sok vihart, megpróbáltatást átélt életút után az Egyesült Államokban, majd Kolozsvárott dolgozott pszichiátriai professzorként és oktatóként. De egy nagyon fontos teológiai tudományból, pasztorálpszichológiából is megszerezte a doktori minõsítést. A kommunizmus idején példamutató bátorsággal, életét is kockára téve állt ki az Úr ügye mellett. Talán azt az alcímet is lehetne adni ennek a rendkívül olvasmányos mûnek: "Egy hívõ pszichiáter tapasztalatai". A szerzõ hiszi, hogy mi keresztények a másikért élünk, mert mindenki Isten arcának tört cserépedénye e kerek világon.

Méret: A/5
Terjedelem: 192 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: