Menü

Kurt Hasel: A babonaság varázsa

Ár:
1.290 Ft
Talán elsõ pillantásra sokan azt mondják: „Én nem vagyok babonás”, napjainkban mégis egyre többen fordulnak olyan tanokhoz és gyakorlatokhoz, amelyeket a misztikus és okkult gondolkodás alakított ki. Az okkultizmus kínálata feltûnõen nagy. Ajánlják a horoszkópot, a kéz vonalaiból való jóslást, az inga tudományát, a jógát, a spiritiszta összejöveteleket, a halottidézést – hogy csak néhányat említsünk. Kurt Hasel nem csupán bemutatja a lehetséges tévedéseket, hanem mindenekelõtt az üdvösségre vezetõ régi útra mutat, amely Krisztus keresztjén át vezet.
Elérhetőség: 1670 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Talán elsõ pillantásra sokan azt mondják: „Én nem vagyok babonás”, napjainkban mégis egyre többen fordulnak olyan tanokhoz és gyakorlatokhoz, amelyeket a misztikus és okkult gondolkodás alakított ki. Az okkultizmus kínálata feltûnõen nagy. Ajánlják a horoszkópot, a kéz vonalaiból való jóslást, az inga tudományát, a jógát, a spiritiszta összejöveteleket, a halottidézést – hogy csak néhányat említsünk.
Kurt Hasel nem csupán bemutatja a lehetséges tévedéseket, hanem mindenekelõtt az üdvösségre vezetõ régi útra mutat, amely Krisztus keresztjén át vezet.

Méret: A/5, ragasztott
Terjedelem: 151 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 145 x 200 mm
Terjedelem 160 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!