Menü

Ki ment meg engem? (N. Christine)

Ár:
1.490 Ft
CHRISTINE akár átlagos lány is lehetett volna, aki reggel kikel az ágyból, forró kakaót szürcsöl, iskolába megy, majd hazajön, játszik, megpuszilja az anyukáját, örül a testvérének, végül édesen álomba merül a macijával a mese után. Csakhogy neki nem ez jutott.
Az anyukája alkoholista volt, apja korán elhagyta őket. A folyton italozó anya nem tudott védő otthont biztosítani Christine-nek és az öccsének. A cseperedő lány végül a nagymamához került, akivel a kapcsolata korántsem volt felhőtlen, lévén a kamaszlány olyan pótszerekben kereste a boldogságot, mint az ital, kábítószer, bulik, fiúk. Hogyan is alakulhatott volna másképp az élet viharaitól korán megtépázott teremtés számára!? Pedig Christine sem vágyott másra, mint minden tinédzser: biztonságot, elfogadást és szeretetet akart csupán, egyszóval kereste a boldogságot, ami rendre elkerülte őt.
Ha mindez nem adatik meg földi forrásokból, talán majd az égiek nem fukarkodnak vele. Keresésében eljutott a krisnás közösségig, ahol a vágyai – reményei szerint – teljesülhetnek. De nem! Csak a bizonytalansága nőtt, a kérdések gyűltek egyre, igazi válaszok nélkül. Az élete egyre elviselhetetlenebb teher lett, ami lassanként összeroppantotta, így végül öngyilkosságba akart menekülni, de megmentették.
Költözések, munkahelyek, főiskola, bulik, fiúk, alkoholfüggőség, dohányzás, kábítószer, megalázások, csalódás a ba rátokban… Sokáig úgy tűnt, hogy ettől jobb nem lesz az élete soha. Megadóan elfogadta, hogy neki ez jutott.
És akkor történt valami. Találkozott Istennel. És minden gyökeresen megváltozott. Hogyan? Erről szól a könyv.
Elérhetőség: 1158 db raktáron
Mennyiségi kedvezmény
10 db felett
1.290 Ft / db
Menny.:db

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 140 x 200 mm
Terjedelem 154 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!