Menü

Kendall Down: Betlehemi szerelmi történet

Ár:
780 Ft
A pogány-földrõl érkezett fiatal özvegy története, aki elhagyja saját országát és népét, hogy anyósával Betlehemben éljen, miután megismerte a Teremtõt, Izrael irgalmas Istenét. Késõbb, döntése koronájaként megismerkedik azzal az emberrel, akivel szerelemre jutva beteljesedik mind az õ élete, mind az anyósáé. Pogányként ezzel bekerül Krisztus elõdeinek sorába. Kendall Down gondos kutatómunka után az elbeszélõ mûvészet eszközeinek felhasználásával adja hozzá a bibliai idõk légkörét és színeit a Biblia talán leghíresebb szerelmi történetéhez.
Elérhetőség: 1139 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A pogány-földrõl érkezett fiatal özvegy története, aki elhagyja saját országát és népét, hogy anyósával Betlehemben éljen, miután megismerte a Teremtõt, Izrael irgalmas Istenét.
Késõbb, döntése koronájaként megismerkedik azzal az emberrel, akivel szerelemre jutva beteljesedik mind az õ élete, mind az anyósáé. Pogányként ezzel bekerül Krisztus elõdeinek sorába.
Kendall Down gondos kutatómunka után az elbeszélõ mûvészet eszközeinek felhasználásával adja hozzá a bibliai idõk légkörét és színeit a Biblia talán leghíresebb szerelmi történetéhez.

Méret: A/5, ragasztott
Terjedelem: 152 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 145 x 200 mm
Terjedelem 151 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!