Menü

Joe Crews: A skarlátba öltözött asszony

Ár:
240 Ft
János sokatmondó jelképek egész sorát alkalmazta, hogy érzékeltesse a Jézus és Sátán közötti végsõ küzdelem folyamatát. Az ellenfelek legéletszerûbb megjelenítése a Jelenések könyve 12. és 17. fejezetében fellépõ két asszony jellegzetes alakja által tárul elénk. Nem is lehetett volna szemléletesebben ábrázolni a küzdelem két részvevõjének természetét. Nem túlzás azt feltételezni, hogy a megváltásunk jórészt annak függvénye, mennyire ismerjük fel tisztán ennek az egyháznak (a skarlátba öltözött asszonynak) a romlottságát.
Elérhetőség: 25 db raktáron
Menny.:db

Leírás

János sokatmondó jelképek egész sorát alkalmazta, hogy érzékeltesse a Jézus és Sátán közötti végsõ küzdelem folyamatát. Az ellenfelek legéletszerûbb megjelenítése a Jelenések könyve 12. és 17. fejezetében fellépõ két asszony jellegzetes alakja által tárul elénk. Nem is lehetett volna szemléletesebben ábrázolni a küzdelem két részvevõjének természetét.
Nem túlzás azt feltételezni, hogy a megváltásunk jórészt annak függvénye, mennyire ismerjük fel tisztán ennek az egyháznak (a skarlátba öltözött asszonynak) a romlottságát.

Méret: A6
Terjedelem: 31 oldal

Paraméterek

Kiadó Felfedezések Alapítvány
Kötés tűzött
Méret 88 x 140 mm
Terjedelem 31 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!