Menü

Ellen G. White: Jézushoz vezető út

Ár:
690 Ft
A könyv először 1892-ben jelent meg, immár 128 éve (angolul), és mindössze két évre volt szüksége ahhoz, hogy 1894-ben nálunk is napvilágot lásson. Nem azért, mert az akkori kiadó ennyire tervszerűen igyekezett vol­na más nyelveken megjelentetni, ha­nem mert Szalay József nagybecskereki református lel­­kész elolvasta, és isteni ihletésűnek találta. A kis könyvecske a lelkész szerint a „kereszténység hittana”, amelyet mindenkinek olvasnia kellene. 
Elérhetőség: 1613 db raktáron
Mennyiségi kedvezmény
10 db felett
490 Ft / db
Menny.:db

Leírás

A könyv először 1892-ben jelent meg, immár 128 éve (angolul), és mindössze két évre volt szüksége ahhoz, hogy 1894-ben nálunk is napvilágot lásson. Nem azért, mert az akkori kiadó ennyire tervszerűen igyekezett vol­na más nyelveken megjelentetni, ha­nem mert Szalay József nagybecskereki református lel­­kész elolvasta, és isteni ihletésűnek találta. A kis könyvecske a lelkész szerint a „kereszténység hittana”, amelyet mindenkinek olvasnia kellene. Így nyilatkozott róla: „Mondhatom, hogy ennél még egy jobb, a lelki életet, az életkeresztyénséget kimerítőbben, világosabban tárgyaló munkát nem olvastam. Ajánlom, mindenkinek ajánlom. Hívő keresztyén társaimnak pedig azt mondom, hogy ha másként nem tehetik, adják el kabátjukat és vegyék meg, mert méltó arra.”

Az idő a derék lelkészt igazolta, azóta közel egymillió pél­dányban jelent meg csak magyarul a kiadvány. Isten áldásával ajánljuk e legutóbbi megjelenést a széles olvasóközönség számára.

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 140 x 200 mm
Terjedelem 94 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!