Új Kiárusítás! Ünnepeljünk! - kívül-belül egészség!

Ünnepeljünk! - kívül-belül egészség!

Új

Két kiváló tanárnő a szerzője ennek a bájos, üde, színes kötetnek. Arról szól, hogyan érhetik el a gyermekek a test és a lélek örömét. Mi ennek a titka? — Az egyes fejezetek elárulják a gyermekeknek!

Az Ünnepeljünk! c. kötetet a Generál Konferencia és magyarországi egyházunk Gyermekszolgálatok Osztályának ajánlásával bocsátjuk útjára abban a biztos tudatban, hogy megnyeri kis olvasóink és szüleik tetszését.1 990 Ft‎

2 990 Ft‎

-1 000 Ft‎

Kiadvány jellemzői

Kötés karton ragasztott
Méret 225 x 200 mm
Kiadó Advent kiadó
Író Shawna Vyhmeister és Sonia Krumm
Terjedelem 175 oldal

Leírás

A naponta meghozott kis döntéseink segítenek abban, hogy ne betegedjünk meg. Ezért is fontos megtanulnunk annak titkát, hogy hogyan érezzük jól magunkat! Ha úgy döntesz, hogy mindennap megteszed azokat a dolgokat, amelyekről ebben a könyvben olvasol, akkor tele leszel energiával és boldogsággal. Ez nem azt jelenti, hogy sosem betegszel majd meg. Sajnos a világ, amelyben élünk, nagyon szennyezett, és néha jó emberekkel is történnek rossz dolgok. De nagyon lecsökkentheted az esélyeit annak, hogy beteg legyél, ha az egészséges életmód mellett döntesz.

Ez a könyv az ép lélek és test öröméről szól! Ezek a titkai annak, hogy jól érezzük magunkat és egészségesek maradjunk. Ha egészségesek és boldogok vagyunk, akkor minden nap ok az ünneplésre!

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: