Jerry D. Thomas: Hitünk alapjai gyermekeknek

Új

Ezzel a segédkönyvvel bemutathatjuk hitelveinket gyermekeinknek, méghozzá az õ szókészletükben szereplõ kifejezésekkel, így a témaköröket bizonyára még a legkisebbek is megértik majd. Minden hitelvhez egy történet tartozik, amely megmagyarázza az adott fogalmat. A tanultak megerõsítését az ajánlott tevékenységek szolgálják. A színes illusztrációkkal e könyv igazi kincs lesz a gyermekek számára.1 200 Ft‎

Leírás

Ezzel a segédkönyvvel bemutathatjuk hitelveinket gyermekeinknek, méghozzá az õ szókészletükben szereplõ kifejezésekkel, így a témaköröket bizonyára még a legkisebbek is megértik majd. Minden hitelvhez egy történet tartozik, amely megmagyarázza az adott fogalmat. A tanultak megerõsítését az ajánlott tevékenységek szolgálják. A színes illusztrációkkal e könyv igazi kincs lesz a gyermekek számára.
A hitelvek néha olyan kifejezéseket tartalmaznak, mint "dicsõség", "gyõzedelmeskedik" vagy "közösségvállalás". Ezek a szavak most Jerry D. Thomasnak, számos gyermekkönyv szerzõjének köszönhetõen értelmet nyernek a kisebbek számára is.

Méret: 235 mm x 212 mm

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: