Menü

George R. Knight: Hogyan olvassuk Ellen White mûveit?

Ár:
1.190 Ft
George R. Knight világos, közérthetõ módon tárja fel azokat az alapelveket, amelyek minden olvasónak segítenek abban, hogyan értelmezze és alkalmazza Ellen G. White tanácsait. A könyv elsõ részében áttekinti írásainak célját, kapcsolatát a Bibliával, a gyûjtemények szerepét és azt, hogyan olvassuk rendszerezett módon Ellen G. White mûveit. A második - egyben leghosszabb - rész az értelmezés alapvetõ elveit vizsgálja meg, majd az utolsó rész felfedi azt,hogyan alkalmazzuk Ellen G. White tanácsait saját életünkre és a másokéra.
Elérhetőség: 1087 db raktáron
Menny.:db

Leírás

George R. Knight világos, közérthetõ módon tárja fel azokat az alapelveket, amelyek minden olvasónak segítenek abban, hogyan értelmezze és alkalmazza Ellen G. White tanácsait.
A könyv elsõ részében áttekinti írásainak célját, kapcsolatát a Bibliával, a gyûjtemények szerepét és azt, hogyan olvassuk rendszerezett módon Ellen G. White mûveit. A második - egyben leghosszabb - rész az értelmezés alapvetõ elveit vizsgálja meg, majd az utolsó rész felfedi azt,hogyan alkalmazzuk Ellen G. White tanácsait saját életünkre és a másokéra.

Méret: A/5, ragasztott
Terjedelem: 130 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés leporelló
Méret 145 mm x 205 mm
Terjedelem 129 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!