Ellen G. White: Bizonyságtételek, VI. kötet

Új

Jelenleg nem kapható!1 600 Ft‎

Leírás

Sorsdöntõ, komoly események küszöbén állunk. Egymást váltják az események, hogy elhozzák Isten napját, mely igen siet. A mi feladatunk az örömhír hirdetése. Választ kapunk a könyvben, hogy miként közelítsük meg a sokaságot, mire van szüksége a gyülekezeteknek, hogyan hordozzuk az üzenetet, hogyan gondoskodhatunk a szegényekrõl. Ebben a kötetben olvashatunk még a nevelõintézetekrõl, a tanítók jellemérõl és munkájának fontosságáról. Mi módon hirdethetjük a 3. angyal üzenetét iskoláinkban?
Az egészségügyi lélekmentés is fontos szerepet kap a könyvben. Megtudhatjuk, hogy mi Isten terve a kórházakkal, orvosokkal kapcsolatban.
Tanácsokat kaphatunk a szombat megünneplésérõl a családban és a gyülekezetben egyaránt. Hasznos útmutatást kapunk az étrendrõl. Evés-ivás szokásaink mutatják, hogy a világhoz tartozunk-e, vagy akiket az Úr elkülönített a világtól. Sokan szenvednek, sõt sokan sírba szállnak, mert kielégítik étvágyukat. Azonban ennek nem kell így lennie, ezért is sürgeti az egészségügyi megújulást az írónõ.

Méret: A5
Terjedelem: 377 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: