Ellen G. White: Passió- A szeretet története

Új

A Gecsemáné-kert csendjében kezdõdött az egész, és a Golgota hegyének véres jeleneteiben csúcsosodott ki – mindössze néhány rövid pillanat az idõben, mégis örökre megváltoztatta a világot. Nincs semmi, amit láthatunk, hallhatunk, ami hasonlítható lenne az evangélium igazságához. Csak a Biblia képes több reménnyel és erõvel feltölteni, mint ez a könyv. 890 Ft‎

Leírás

A Gecsemáné-kert csendjében kezdõdött az egész, és a Golgota hegyének véres jeleneteiben csúcsosodott ki – mindössze néhány rövid pillanat az idõben, mégis örökre megváltoztatta a világot. Nincs semmi, amit láthatunk, hallhatunk, ami hasonlítható lenne az evangélium igazságához. Csak a Biblia képes több reménnyel és erõvel feltölteni, mint ez a könyv.
A Megváltó evangéliumi történetét feldolgozó kiadvány biblikusan és életszerûen részletezi Jézus Krisztus életének utolsó óráit. Nem áll meg az események felületes elbeszélésénél, hanem a történések hátterét is igyekszik felfedni. Rávilágít a lelki összefüggésekre, és felszínre hozza az elképzelhetetlen szeretet legmélyebb titkait, hogy jobban megértsük Jézus szenvedésének lényegét.

Terjedelem: 140 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: