Ellen G. White: A nagy küzdelem - Reményünk: a küzdelem véget ér

Új

  Jelenleg nem kapható!790 Ft‎

Kiadvány jellemzői

Kötés karton ragasztott
Méret 145 x 205 x 30 mm
Kiadó Advent kiadó
Író Ellen G. White
Terjedelem 648 oldal

Leírás

Egy több mint száz esztendõvel ezelõtt megírt könyv, szerzõje Ellen Gould White, akinek számos munkáját fogadták érdeklõdéssel magyar olvasói. 1827 és 1915 között élt és munkálkodott fõként Amerikában. Életében 24 kötet könyve jelent meg nyomtatásban, halálakor pedig két újabb könyv kézirata várt kiadásra. Mintegy 4600 folyóiratcikket készített, 200-nál több kisebb füzetecskét írt és ezen kívül még több tízezer oldalnyi feljegyzés, levél és dokumentum maradt utána.
Ez a könyv 1888-ban jelent meg elõször, azóta több tucat nyelvre fordították. Annak a nagy sorozatnak a záró kötete ez, amelyet az elmúlt évek során magyar nyelven is megjelentettünk. Ez a sorozat a teremtéstõl az újjáteremtésig tekinti át a megváltási terv történetét, az üdvösségtörténetet. Ennek a hatalmas, több mint három és fél ezer oldalas sorozatnak ez a könyv volt az iránytûje, hiszen ez készült el elõször.
Azzal a biztos tudattal bocsátjuk útjára ezt a kötetet – amely a hetednapi adventisták számára klasszikus mûnek számít -, hogy a mai egyház, a mai kereszténység számára is komoly mondanivalója van.

Méret: 145 mm x 205 x 30 mm
Terjedelem: 648 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: