Menü

Ellen G. White: Bizonyságtételek, V. kötet

Ár:
1.600 Ft
A Bizonyságtételek ötödik kötetben olvashatunk a lelkészek felelõsségérõl, munkájáról. A mai "õrök" feladata sokkal súlyosabb, mint a próféta napjaiban volt, mert ma fényesebb világosság áll rendelkezésünkre, és nagyobb kiváltságaink és lehetõségeink vannak. Isten nem csak a lelkészekre bízta az evangélium hirdetését, hanem minden benne hívõ emberre, nem a testvérekre bízta azt, amit nekem adott feladatul. Emellett betekintést nyerünk a fõiskolák mûködésének céljaiba, a tanárok kötelességeibe és a diákok helyes magaviseletébe. Olvashatunk a szülõk felelõsségérõl, a gyermeknevelésrõl, hogyan valósítsuk meg a keresztény légkört otthonainkban és gyülekezeteinkben.
Elérhetőség: 72 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A Bizonyságtételek ötödik kötetben olvashatunk a lelkészek felelõsségérõl, munkájáról. A mai "õrök" feladata sokkal súlyosabb, mint a próféta napjaiban volt, mert ma fényesebb világosság áll rendelkezésünkre, és nagyobb kiváltságaink és lehetõségeink vannak. Isten nem csak a lelkészekre bízta az evangélium hirdetését, hanem minden benne hívõ emberre, nem a testvérekre bízta azt, amit nekem adott feladatul.
Emellett betekintést nyerünk a fõiskolák mûködésének céljaiba, a tanárok kötelességeibe és a diákok helyes magaviseletébe.
Olvashatunk a szülõk felelõsségérõl, a gyermeknevelésrõl, hogyan valósítsuk meg a keresztény légkört otthonainkban és gyülekezeteinkben.

Méret: 147 mm x 210 mm
Terjedelem: 544 oldal

Paraméterek

Kiadó Bibliaiskolák Közössége
Kötés fűzött keménykötés
Méret 145 mm x 200 mm
Terjedelem 535 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!