Susi Hasel Mundy: Ha ezrek esnek is el

Új

1939-et írunk, a német csapatok éppen Lengyelország lerohanására készülnek.
Hitlernek nagy tervei vannak...
Egy kis istenhívõ család Frankfurtban a szokásos napját töltötte el a gyülekezetben, a legnagyobb nyugalommal lépnek be otthonukba, ám a levelek között már ott lapul egy behívóparancs, amely véglegesen meghatározza a Hasel család életét...1 800 Ft‎

Leírás

1939-et írunk, a német csapatok éppen Lengyelország lerohanására készülnek.
Hitlernek nagy tervei vannak...
Egy kis istenhívõ család Frankfurtban a szokásos napját töltötte el a gyülekezetben, a legnagyobb nyugalommal lépnek be otthonukba, ám a levelek között már ott lapul egy behívóparancs, amely véglegesen meghatározza a Hasel család életét...
Hûséges maradhat-e egy férfi az elsõ vonalban, a fronton? Túl lehet-e élni a hitleri Németországban szombatünneplõként a zsidóüldözéseket? Ilyen és hasonló kérdések fogalmazódnak meg a házaspárban, õk pedig döntenek: kitartanak mindhalálig!
Nem láthatják, de hiszik, hogy mindehhez egy láthatatlan kéz, Isten keze nyújt segítséget, és ebben a hitben vállalják a "vállalhatatlant". És Isten nem hagyja cserben õket.
A könyv igaz történet, ugyanakkor a csodák és tapasztalatok tárháza is. Egy család sorsát követhetjük nyomon benne, akik elmentek a végsõkig, hogy hitüket megtartsák, és nem mindennapi módon élték át Isten szabadítását.

"Nem kell félned a rémségektõl éjjel,
sem a suhanó nyíltól nappal,
sem a homályban lopódzó dögvésztõl,
sem a délben pusztító ragálytól.
Ha ezren esnek is el melletted,
és tízezren jobbod felõl,
téged akkor sem ér el" (Zsolt 91:5-7).


Méret: 135 mm x 206 mm
Terjedelem: 228 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: