Európa Bibliája

Új

A szerzőpáros olyan mű megírására vállalkozott, amilyenre nincs másutt példa. Feltérképezték és rövid leírásban, valamint fotókkal illusztrálva bemutatják, hogy a reformáció idején, vagy a reformációt megelőző, majd az azt követő időkben kik voltak azok a kiválóságok, akik idejüket, egészségüket, pénzüket és sokszor az életüket nem kímélve fáradoztak azon, hogy népük a saját nyelvén olvashassa a Szentírást.5 200 Ft‎

Kiadvány jellemzői

Kötés Fűzött kemény kötés
Méret 205 x 230 mm
Kiadó Advent kiadó
Író Cserbik János - Tonhaizer Tibor
Terjedelem 280 oldal

Leírás

A szerzőpáros olyan mű megírására vállalkozott, amilyenre nincs másutt példa. Feltérképezték és rövid leírásban, valamint fotókkal illusztrálva bemutatják, hogy a reformáció idején, vagy a reformációt megelőző, majd az azt követő időkben kik voltak azok a kiválóságok, akik idejüket, egészségüket, pénzüket és sokszor az életüket nem kímélve fáradoztak azon, hogy népük a saját nyelvén olvashassa a Szentírást.

A könyv intelligens, érdeklődő emberek számára kifejezetten ajándékozásra ajánlott. Színes illusztrációk gazdagítják korabeli bibliákról, a kiadási helyszínekről, a fordítókról készített szobrokról, festményekről.

Terjedelem: 280 oldal, színes műnyomó papíron

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: