Dr. Szigeti Jenő: Illés, a hozzánk hasonló ember

Új

A világnak ma is megvannak az Achábjai és Jezabeljei. A mi korunk vallása is hasonló módon bálványimádó, mint Illés idejében. Ezért akar ma Isten új Illésként elküldeni minket, szolgálni engedelmesen. Ahhoz, hogy az illési feladatot betöltsük, Illés Lelkével és erejével kell feltöltekeznünk. Szükséges megtanulnunk az Isten gondviselésébe vetett bizodalmat, tapasztalnunk kell az imádság erejét. Nekünk is - Illéshez hasonlóan - meg kell küzdenünk a kicsinyhitûséggel, a ránk-ránk törõ félelemmel és csüggedéssel.500 Ft‎

Leírás

A világnak ma is megvannak az Achábjai és Jezabeljei. A mi korunk vallása is hasonló módon bálványimádó, mint Illés idejében. Ezért akar ma Isten új Illésként elküldeni minket, szolgálni engedelmesen. Ahhoz, hogy az illési feladatot betöltsük, Illés Lelkével és erejével kell feltöltekeznünk. Szükséges megtanulnunk az Isten gondviselésébe vetett bizodalmat, tapasztalnunk kell az imádság erejét. Nekünk is - Illéshez hasonlóan - meg kell küzdenünk a kicsinyhitûséggel, a ránk-ránk törõ félelemmel és csüggedéssel.

Csak Isten Lelkének erejével, az Illésben lakozó isteni lélek kettõzött erejével tudunk helytállni, mi "akikhez az idõknek vége elérkezett" (1Kor 10:11).

Isten csak egyet kíván tõlünk: ébredést, engedelmes szolgálatot.

Illés – ember volt, hozzánk hasonló. Nekünk is van reményünk hát, hogy Illés Lelkével és erejével célba érünk.

Méret: A/5

Terjedelem: 47 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: