Kurt Hasel: A babonaság varázsa

Új

Talán elsõ pillantásra sokan azt mondják: „Én nem vagyok babonás”, napjainkban mégis egyre többen fordulnak olyan tanokhoz és gyakorlatokhoz, amelyeket a misztikus és okkult gondolkodás alakított ki. Az okkultizmus kínálata feltûnõen nagy. Ajánlják a horoszkópot, a kéz vonalaiból való jóslást, az inga tudományát, a jógát, a spiritiszta összejöveteleket, a halottidézést – hogy csak néhányat említsünk. Kurt Hasel nem csupán bemutatja a lehetséges tévedéseket, hanem mindenekelõtt az üdvösségre vezetõ régi útra mutat, amely Krisztus keresztjén át vezet.1 000 Ft‎

Leírás

Talán elsõ pillantásra sokan azt mondják: „Én nem vagyok babonás”, napjainkban mégis egyre többen fordulnak olyan tanokhoz és gyakorlatokhoz, amelyeket a misztikus és okkult gondolkodás alakított ki. Az okkultizmus kínálata feltûnõen nagy. Ajánlják a horoszkópot, a kéz vonalaiból való jóslást, az inga tudományát, a jógát, a spiritiszta összejöveteleket, a halottidézést – hogy csak néhányat említsünk.
Kurt Hasel nem csupán bemutatja a lehetséges tévedéseket, hanem mindenekelõtt az üdvösségre vezetõ régi útra mutat, amely Krisztus keresztjén át vezet.

Méret: A/5, ragasztott
Terjedelem: 151 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: