Mark A. Finley: Újíts meg ismét, Urunk!

Új

Ez a könyv arra hív, hogy imádságos lelkülettel nyisd meg szívedet és értelmedet Isten üzenete elõtt. A megújulás mindig ott kezdõdik, ahol egy férfi, egy asszony, egy fiú vagy egy leány térden állva keresi a menny Urát. 900 Ft‎

Leírás

Ez a könyv arra hív, hogy imádságos lelkülettel nyisd meg szívedet és értelmedet Isten üzenete elõtt. A megújulás mindig ott kezdõdik, ahol egy férfi, egy asszony, egy fiú vagy egy leány térden állva keresi a menny Urát.
Ez az ember akár te is lehetsz, kedves olvasó, akit a Mindenható egy különleges szolgálatra hív el, melynek során a Szentlélek rajtad keresztül áradhat ki otthonodra, gyülekezetedre és környezetedre egyaránt. Amint megkezdted személyes, lelki utazásodat e könyv oldalain haladva, lelki életed egyik legizgalmasabb eseménye vár rád.
Az író célja, hogy Isten szaván és Ellen G. White írásain keresztül elvezessen a lelki életedet megváltoztatni kész elvek felismerésére. Ezeket a fejezeteket imádságos lelkülettel éld meg, nem elég, ha a lehetõ leggyorsabban átfutod a mondanivalójukat. Mindegyik rész végén gyakorlati tanácsokat is találsz majd.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: