Dr. Szigeti Jenõ: Életsorsok- Bibliai emberek

Új

Isten szereti a történeteket. Nem elvont képeket nyilatkoztatott ki a Szentírásban, hanem embersorsokat állított elénk. Ezek mindennapi életünk megoldó képletei. Európa erkölcsi, mûvészeti, irodalmi kultúrájának ezek az embersorsok lettek az alapvetõ mintái. Ezek az õsi sorsok az évezredek távolából is arra tanítanak bennünket, hogy mit jelent ma emberségesen élni a mindennapokban. 1 200 Ft‎

Leírás

Isten szereti a történeteket. Nem elvont képeket nyilatkoztatott ki a Szentírásban, hanem embersorsokat állított elénk. Ezek mindennapi életünk megoldó képletei. Európa erkölcsi, mûvészeti, irodalmi kultúrájának ezek az embersorsok lettek az alapvetõ mintái. Ezek az õsi sorsok az évezredek távolából is arra tanítanak bennünket, hogy mit jelent ma emberségesen élni a mindennapokban. A Biblia a világirodalom egyik elsõ realista irodalmi alkotása. A benne ábrázolt emberi életutak, a felvillanó, alig pár szóval leírt jellemképek teszik azzá. Lapjairól mindig két lényeges kérdésünkre kapunk választ: milyenek vagyunk mi és milyen a mi Istenünk?
Ezek az õsi sorsok az évezredek távolából is arra tanítanak bennünket, hogy mit jelent ma emberségesen élni a mindennapokban. A Biblia a világirodalom egyik elsõ realista irodalmi alkotása. A benne ábrázolt emberi életutak, a felvillanó, alig pár szóval leírt jellemképek teszik azzá. Lapjairól mindig két lényeges kérdésünkre kapunk választ: milyenek vagyunk mi és milyen a mi Istenünk?

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: