Dr. Szigeti Jenõ: Barátaink a Bibliából

Új

A Biblia a mai napig a világirodalom egyik elsõ és mindmáig ható realista alkotása. Emberekrõl, barátainkról szól, akik éppen úgy megküzdöttek a mindennapi kísértésekkel, mint ahogyan mi. A XXI. század elembertelenedõ világában nem régi romantikus történetek valóságpótló álmaira vágyunk, hanem gyakorlati, mindennapi eligazításra mindennapi életünk megoldhatatlannak tûnõ problémái között.
Ebben a könyvben nyolc ember életének néhány eseménye villan elénk. Mai életünk válságából csak az egészséges, reális önismeret vezet ki. 350 Ft‎

Leírás

A Biblia nem az elvont prédikációk könyve. Emberekrõl, barátainkról szól, akik éppen úgy megküzdöttek a mindennapi kísértésekkel, mint ahogyan mi. A XXI. század elembertelenedõ világában nem régi romantikus történetek valóságpótló álmaira vágyunk, hanem gyakorlati, mindennapi eligazításra mindennapi életünk megoldhatatlannak tûnõ problémái között. Ebben a könyvben nyolc ember életének néhány eseménye villan elénk. Mai életünk válságából csak az egészséges, reális önismeret vezet ki. Ezen az úton Isten együtt jár velünk, mint hajdan azokkal a barátainkkal, akikrõl ez a könyv szól.

Méret: A5, tûzött
Terjedelem: 40 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: