Menü

Dr. Szigeti Jenő: Miért van annyiféle vallás?

Ár:
190 Ft
A kereszténység nem tannak, eszmerendszernek vagy elméleti igazságok, misztikus titkok hirdetésének indult, hanem olyan életformának, ami Isten teremtési rendjének megfelel. Jézus az önzéssel, minden bûn gyökerével szembeálló értékrendet hagyott ránk örökül, ami uralkodás helyett szolgálni akar a másiknak. Mi ebbõl filozófiát, teológiát, dogmákat, ideológiákat gyártottunk, hogy az uralkodást szolgálatnak lehessen álcázni.
Elérhetőség: 19 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A kereszténység nem tannak, eszmerendszernek vagy elméleti igazságok, misztikus titkok hirdetésének indult, hanem olyan életformának, ami Isten teremtési rendjének megfelel.
Jézus az önzéssel, minden bûn gyökerével szembeálló értékrendet hagyott ránk örökül, ami uralkodás helyett szolgálni akar a másiknak.
Mi ebbõl filozófiát, teológiát, dogmákat, ideológiákat gyártottunk, hogy az uralkodást szolgálatnak lehessen álcázni.
Jézus tanításából valláspótlékként mûködõ ideológiák lettek, hamis politikai hitek, amivel a gyakorlati kereszténységet szeretnénk pótolni.
A szerzõ gondolatai arra kívánnak rávezetni, hogy ne vallásfelekezeteket keressünk, hanem kapcsolatot Jézus Krisztussal és az õ tanításával, a tiszta igazsággal.

Méret: A5
Terjedelem: 38 oldal
Tûzött füzet

Paraméterek

Kiadó Kezdj el élni! Alapítvány
Kötés tűzött
Méret 145 x 210 mm
Terjedelem 36 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!