Menü

Döntő bizonyíték (Dr. Neil Nedley)

Ár:
5.400 Ft
A könyv célja: - hogy bemutassa a táplálkozás és más életmódtényezõk egészségre gyakorolt hatását. - hogy rávilágítson, hogyan elõzhetõk meg szinte teljesen, illetve hogyan kezelhetõk bizonyos mindennapos (és néha egészen különleges) betegségek életmódváltoztatással gyógyszerek és mellékhatások nélkül. - hogy megnyugvást adjon, és növelje az olvasó életszeretetét, elvezetve azon életmód-változtatásokhoz, melyek összhangban vannak az idõtlen bibliai elvekkel és a modern tudomány elveivel egyaránt. - hogy a benne közölt ismeretanyagot tudományos kutatásokra alapozza. Kiemelkedve a vélemények és divathóbortok világából szilárd, megbízható tényeket ismertet. - hogy megbízható, jól dokumentált forrásról gondoskodjon, hogy hasznos, modern információkat nyújtson az egészségügyi dolgozóknak, és segítségükre legyen az emberek nevelésében.
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:db

Leírás

A könyv célja:
- hogy bemutassa a táplálkozás és más életmódtényezõk egészségre gyakorolt hatását.
- hogy rávilágítson, hogyan elõzhetõk meg szinte teljesen, illetve hogyan kezelhetõk bizonyos mindennapos (és néha egészen különleges) betegségek életmódváltoztatással gyógyszerek és mellékhatások nélkül.
- hogy megnyugvást adjon, és növelje az olvasó életszeretetét, elvezetve azon életmód-változtatásokhoz, melyek összhangban vannak az idõtlen bibliai elvekkel és a modern tudomány elveivel egyaránt.
- hogy a benne közölt ismeretanyagot tudományos kutatásokra alapozza. Kiemelkedve a vélemények és divathóbortok világából szilárd, megbízható tényeket ismertet.
- hogy megbízható, jól dokumentált forrásról gondoskodjon, hogy hasznos, modern információkat nyújtson az egészségügyi dolgozóknak, és segítségükre legyen az emberek nevelésében.

Méret: A/4
Terjedelem: 542 oldal

Paraméterek

Kiadó BIK
Kötés fűzött keménykötés
Méret 205 x 255 mm
Terjedelem 542 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!